Jump to content
Sykepleiediskusjon

Cathrine

Root Admin
 • Content Count

  3,255
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

About Cathrine

 • Rank
  Administrator

Profile Information

 • Gender
  Female

Recent Profile Visitors

77,013 profile views
 1. Cathrine

  Mannlig sykepleier. Men vil bytte yrke

  Velkommen hit Leit at du mistrives som sykepleier. Det føste jeg tenker når jeg leser innlegget ditt er om du kun har jobbet i hjemmesykepleien? Det finnes jo mange muligheter som sykepleier og kanskje du hadde likt deg bedre et annet sted?
 2. En fin mulighet til å se hva det si å være intensivsykepleier:
 3. Cathrine

  Slitsom kollega

  Slikt er ikke så lett, kan jo være litt personligheten. Mulig at vedkommende ikke tenker over at det oppleves ubehagelig. Enten må man bare akseptere at slik er det og ikke la seg knekke av den grunn. Det høres ut som om det gjelder andre enn deg også, så du trenger ikke ta det personlig. Personen mener kanskje ikke så mye med det. Eller så kan du jo si direkte at du blir usikker når h*n holder på slik, alternativt ta det opp med avdelingslederen.
 4. Cathrine

  Infusjon av luft fra posen?

  Ja det er viktig. Takk for link
 5. Cathrine

  Bachelor tips?

  Synes du har valgt et interessant tema. Ja jeg ville valgt en spesifikk pasientgruppe, feks kreft. Tja, vet ikke hva det finnes mest stoff om pårørende eller håp hos pasienter i palliativ fase. Jeg ville søkt litt før jeg hadde bestemt meg. Også viktig du velger det du synes er mest interessant. Håp er egentlig ganske interessant synes jeg, uten noe håp nytter det jo ikke å leve. I hvertfall viktig å ikke frata håpet og følge pasienten der han er. Hva man håper vil ofte endre seg etter hvert som sykdommen utvikler seg. Fortell oss gjerne hav du velger å skrive om. Lykke til!
 6. Cathrine

  Infusjon av luft fra posen?

  Nå har jeg fått tilsendt prosedyren. Under her har jeg kopiert inn deler av den. Prosedyren i sin helhet ligger i dette dokumentet: dok18412.docx
 7. Cathrine

  Infusjon av luft fra posen?

  Ja tenkte det var viktig å få vite hva årsaken var. Jeg legger ut prosedyren her hvis jeg får den.
 8. Cathrine

  Infusjon av luft fra posen?

  Nå fikk jeg svar av Hans Flaatten. Kopierer det inn her. Til informasjon har jeg nå spurt Marit Orheim Gautestad om hun kan sende meg prosedyren slik at jeg kan legge den ut her i forumet.
 9. Cathrine

  Infusjon av luft fra posen?

  Enig, viktig at vi får lære av dette. Sendte derfor mail nå til Hans Flaatten, overlegen på kirurgisk seviceklinikk. Håper på svar.
 10. Cathrine

  Infusjon av luft fra posen?

  Kanskje hvis det er kommet store mengder luft i systemet og pasienten har CVK. Da kan det jo bli et negativt trykk som kan suge inn luft. Kan det være problemet?
 11. Cathrine

  Infusjon av luft fra posen?

  Det lurer jeg også på. Hørtes pussig ut. Prøvde å søke det opp, men fant ikke noe om det. Kan det være i forbindelse med at man tilsetter legemiddel i posen?
 12. Cathrine

  Bachelortema, psykiatri, EUPF?

  Jeg tror ikke det er for snevert. Ofte kan det være gunstig å ikke favne for bredt. Så jeg ville gått for dette Hadde tenkt litt nøyere på aldersgruppen. 16 år går inn under pediatri. Så jeg ville justert aldergruppen litt opp eller ned.
 13. Cathrine

  Sjekklister

  Interessant :) Jeg har stor tro på at slike sjekklister. Er alle der du jobber positive til dette?
 14. Cathrine

  Forhøyet CRP ved virus

  Hehe.. nå skrev jeg meg helt bort fra temaet. Hjelpes...nå skrev jeg meg helt bort fra temaet ? Innledningsvis lurte jeg jo på om det steg ved virusgastroenteritter. Tenkte det var kjekt med tanke på risiko for smitte. Men lurer også på om det stiger ved gastroenteritter forårsaket av bakterier
 15. Cathrine

  Forhøyet CRP ved virus

  Tenkte spesielt på Clostridium Difficile, moderat skal jo behandles med antibiotika. Salmonella og Campylobacter behandles vel også av og til med antibiotika, selv om det ikke er så ofte. Tenker også på pasienter som bruker cellegift og får feber og har diare. Kan det ikke da være kjekt å vite om det er virus/toxiner eller bakterier? I påvente av avføringsprøver. Tenker også hvis CRP stiger litt ved virus gastroenteritter, så kan det være kjekt å vite i forhold til smitte.
×

Important Information

Privacy Policy