Jump to content
Sykepleiediskusjon

Anna_H

Members
  • Posts

    24
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Anna_H

  1. Hadde tanker angående videreut.i nevrologi eller kreft, men nå tror jeg at jeg fant det som interesserer meg virkelig. Palliasjon!
  2. Jeg har aldri observert noe tvangsiltak i forhold til mating.. Men jeg synes at det er lett å gi opp i forhold til pasienter som ikke ønsker å spise. Jeg prøver å foreslå noe uvanlig (opplevde at noen blir fryktelig lei av samme type mat rett og slett; de som nekter å spise brødmat kan plutselig bli begeistret for grøt, eller omvendt..) Ellers er det vanlig - å begynne med næringsfrikke; hvis pasient nekter det også-da er det å respektere pasientens ønske..
  3. Ja, jeg tok utdannigen her i Oslo. Og det var akkurat da jeg fikk øsnke å studere videre. Jeg forstå at sykepleie var mye bredere område, enn det vi kan gjøre som hjelpepleiere og ikke minst -økt kompetansenivå. Jeg vil på en måte gjøre litt mer enn jeg kan gjøre nå som hjelpepleier. Det føles av og til at du har både gode kunnskaper, gode ideer og bedre tiltak enn det som finnes allerede, men du har ikke kompetanse nok til å prøve å sette det i gang..
  4. Hei igjen! Jeg presenterte meg litt i en annen tema, men skal skrive litt her også. Jeg er 35 år og er opprinnelig fra Russland. Jeg er hjelpepleier fra før, men nå begynte å studere sykepleie (endelig! ) på en av diakonale høyskolene i Oslo. Har erfaring fra sykehjem (somatisk avdeling). Men vile gjerne bli sykepleiere og i landsiktig perspektiv-vil gjerne få videreutd. i palliasjon etterpå (eller i kreftsykepl.) Bor i Oslo, men er veldig interessert i Nord Norge. Ville gjerne flytte dit etter hvert
×
×
  • Create New...

Important Information

Privacy Policy