Jump to content
Sykepleiediskusjon

miss student

Members
 • Content Count

  11
 • Joined

 • Last visited

 1. Hei dere! Noen som er flinke med problemstillinger, og har lyst til å komme med forslag? Skal skrive om demente og smertekarlegging? Noen forslag på problemstilling? Eller noen som har skrevet om dette tidligere? Hilsen en med tett nese og en dårlig start på bacheloroppgaven!
 2. sitter her med mappeeksamen og trenger å lufte litt tanker! Kanskjer noen som har noen innspill;) Skriver om sykepleierens ansvar og funksjon ved venøstleggsår. Noen som er gode på å lage problemstilling? Kom gjerne med innspill om sykepleierens funksjoner og ansvar for denne pasienten med venøst leggsår!!!!
 3. Heia! Har ingen artikler, men kan kanskje hjelpe deg slik at du finner noen Vi har hatt sånn søkerkurs på skolen, her er en link til de forskjellige databasene: http://www.hio.no/content/view/full/30020 .Noen av databasene trenger du passord for å komme inn. Lykke til med oppgaven!
 4. Jeg er andre års student og har bestått eksamen i medikamentregning. Kan jeg bruke dette i mitt vanlige arbeid i kommunen eller må jeg ta et sånn medisinkurs som de holder? Noen som vet???
 5. Sliter med å komme i gang med semesteroppgaven,, tenkte å høre litt med dere her inne... hensikt; synliggjøre utvikling av egen sykepleiefaglig kompetanse. Velg et tema fra høst semesteret.. Har tenkt å velge behandling av Trykksår. Hva er viktig å ha med i en sånn oppgave? Noe forslag? Kommer liksom ikke i gang? Er veldig takknemlig for all hjelp;)
 6. Hei! Jeg er også andre 2.års student. Syntes det hørtes ut som du har mye mer å gjøre enn hva jeg har, er nå i praksis selv, der skal jeg levere logg for hver uke, 4 refleksjonsnotater, datasamling og pleielan. Egne mål for praksis, refleksjonsgrupper *3. Vi hadde med. regning første året, så jeg syntes første året var ganske hardt. Har hatt sykdomslæreeksamen før jeg startet praksis for 4 uker siden. "sukk" Så jeg har bare mappeeksamen før jul. Deilig å tenke på nå! Vi har 7 studieoppgaver som skal i mappen, den skal leveres i april. Når jeg ramser opp her så er det jo en del jeg har å gjøre om dagen. Får ikke tid til så mye annet an skole fortiden. Tror at 3.året for min del er ganske likt 2. året, mye oppgaver. Det er det som tar tid syntes jeg. Lykke til videre med studiet!!!
 7. Det er akkurat det samme som min pasient har fått beskjed om!
 8. Hei igjen! Takk for svar begge to;)) Og takk for velkomst melding, trivelig!
 9. Takk for svar Vet at det kan settes de stedene du nevner, men pasienten hadde fått beskjed av lege at den skulle settes kun i magen! Lurte kanskje på om det kunne være at Fragminen virket bedre eller fortere hvis det ble satt i magen????
 10. Hei alle dere som er der ute... Så kjekt å spørre dere om spørsmål jeg lurer på! Er student og lurer på sååå mye! Jeg lurer på hvorfor man skal sette fragmin i magen? Finner ikke noe info om dette på nett!! Noen som vet????
×
×
 • Create New...

Important Information

Privacy Policy