Jump to content
Sykepleiediskusjon

mathilde

Members
 • Content Count

  8
 • Joined

 • Last visited

 1. mathilde

  Blæreskyll

  Skifter pose såfremt pas. ikke nekter.. har opplevd at mange gjør dette, da de vil spare penger... Jobber i hjemmesykepl, så da er det lite og gjøre med det Klorhexidin har jeg ikke skylt med før. Men vet det er brukt tidligere. da har man først skylt med klorhexidin og så NaCl.
 2. mathilde

  Blæreskyll

  supert med så mange svar. Jeg pleier vanligvis å la det renne rett ned i belgen. dette også av praktiske årsaker, som mindre søl osv. men har en pasient med suprapubis kateter der det tar lengre tid før det renner ut igjen. da kobler jeg til posen heller
 3. Tusen takk begge to!!! GGodt med lit repitisjon innimellom
 4. mathilde

  Blæreskyll

  i min jobb opplever jeg at man ved blæreskyll gjør det på ulik måte. Noen ganger presser man NaCL inn i blæren, for så og koble til posen igjen, og observere at det renner i posen. I andre tilfeller lar mann NaCl renne direkte inn i belgen igjen.. hva er forskjellen? er det bare for å observere mer nøye at man tar det ut igjen i NaCl belgen? selv har jeg gjort begge deler
 5. tusen takk for hjelpen. jeg visste jo tjeg kan dette, men blir litt stresset når man tenker ovr det
 6. tusen takk! har skrevet det på en litt merkelig måte ser jeg i ettertid skal man ved 90 gr sette injeksjonen rett inn, mens man ved 45 gr setter det på skrått?
 7. Noen som har lest boken "sår og sykepleie" av Ingunn Oland? Trenger en enkel bok om sårstell for repitisjon osv.
 8. Hvordan er det med grader og injeksjoner? im. = 90 gr g sc= 45 gr? Hvordan vet man hva som er disse gradene? at man setter injeksjonen riktig? er så redd for å gjøre feil, selv om jeg vet at jeg kan det... kan noen forklare meg på en idiotsikker måte?
×
×
 • Create New...

Important Information

Privacy Policy