Jump to content
Sykepleiediskusjon

Muggfrid

Members
 • Content Count

  34
 • Joined

 • Last visited

About Muggfrid

 • Rank
  Advanced Member

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

2,939 profile views
 1. Kitt: hørtes utrolig skremmende ut det der da! I psykiatri-praksisen min kom det inn en sykepleier med schizofreni-diagnose, som også hadde lekt seg litt med morfin, fordi stemmene hadde kommandert henne til det. Hun ble til slutt skrevet ut, fordi legen mente hun ikke lenger var en fare for seg selv, men spør du meg var hun på ingen måte frisk nok til å gå rett ut i jobb igjen som sykepleier, hun hadde problemer med å holde en enkel samtale uten å bli forstyrra av stemmene. Men på jobb skulle hun. Jeg har aldri hatt en fullt utviklet mani, men hypomanier har jeg regelmessig, men de har jeg såpass god kontroll over at jeg greier å holde meg unna farlige situasjoner. Men "bipolar lidelse" er for mange det samme som "psykisk ustabil og farlig" Jeg er godt medisinert, og møter psykiateren min iallefall en gang i måneden, så jeg takler hverdagen ganske godt. Men er litt spent på hvordan det blir når jeg er ferdig utdanna.. Men takk for svar, folkens!
 2. Usikker på hvor denne skal, men du får bare flytte, Cathrine Jeg går rett på sak; jeg har en bipolar lidelse, og har fått høre fra enkelte at jeg ikke kan bli sykepleier, fordi jeg kan jo skade pasientene mine (???). Spørsmålet er om dere ville ha satt pris på å vite om en av kollegaene deres var bipolar? Jeg begynner jo å lure på hvor mange som har den oppfatninga at man er farlig som sykepleier, bare fordi man har en diagnose som kan være litt tøff iblant. Hva mener dere om det?
 3. Muggfrid

  Lønn som student

  Lønna ligger vel sånn rundt 125 i timen, som Misty sier. Men etter tre semester får du hjelpepleierlønn, jeg jobber på sykehus, og har 143 kroner i timelønn + tillegg, som utgjør ganske mye!
 4. Hvordan er egentlig arbeidsmengden i tredjeåret, i forhold til de to andre? Jeg går på HiO, så jeg har sykehuspraksisene mine i tredje. Grunnen til at jeg spør er at jeg vurderer å ta lappen til høsten, men er usikker på om jeg tråkker i salaten ved å gjøre det mens jeg er student. Noen som har noe mening om det?
 5. På HiO bruker vi "Det friske og det syke mennesket", flotte bøker. Jeg anbefaler deg å allerede nå se på gamle eksamensoppgaver, jeg lærte veldig mye av de, og du får en pekepinn på hva skolen vektlegger
 6. Bare èn måte å finne det ut på, søk sykepleien Jeg var egentlig litt motsatt, trodde aldri jeg skulle trives med å studere sykepleie, skulle bare starte for å få stipend, men det viste seg fort at det var gøy ;p
 7. Veit jeg har hatt forelesning om administrativ sykepleieplan, men aaaaner ikke hva det er! Sykepleiediagnose og sykepleieproblem er samme greia, diagnose høres bare litt mer fancy ut Og sykepleiediagnosene skal jo være basert på datasamlingen, ikke omvendt?
 8. Jeg tror bare det er best at man jobber et par år og får erfaring som sykepleier, før man går over til noe videreutdanning.
 9. Jeg har faktisk hørt snakk om at de vil gjøre noen videreutdanninger om til masterutdanninger, slik at man f.eks kan gå rett over til anestesiutdanning etter grunnutdanning i sykepleie, DET er ikke noe jeg har sansen for!
 10. Det har ingenting å si på opptaket om du er mann eller ikke, såvidt jeg veit er det kun veterinærstudiet i Norge som gir ekstrapoeng til menn..
 11. Dette er jeg absolutt ikke sikker på, men det VIRKER som om det ikke er store problemer om å få jobb på Aker sykehus i Oslo, iallefall. Nye sykepleiere hele tiden
 12. Fikk meg en god latter der, gitt! Men da var Lykkeliten flink, du er jo dronninga over forumet, sier jo sitt
 13. Jeg skriver om trygghet og psykose, men oppgaven er heeeelt elendig, så håper på en veldig dumsnill sensor Mye bra fra deg, Cathrine!
 14. Sliter med samme dritteksamen som deg, frustrert!
 15. Har ikke noe erfaringer fra skolen selv, men har hørt veldig mye positivt fra folk som har gått der
×
×
 • Create New...

Important Information

Privacy Policy