Jump to content
Sykepleiediskusjon

LISE

Members
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

LISE's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Hos oss har vi brukt butterfly som rommet 0,3 ml i slangen. Vi har da skyllt med 0,3 ml Na Cl for å sikre at pasienten får medikamentet. Nå skal vi gå over til en annen type butterfly som ikke har så stort volum i slangen. (0,1 ml tror jeg det var), da trenger en ikke å skylle, en tar bare 0,1 ml mer av medikamentet når en skal bruke butterflyen første gang.
  2. Det varierer, noen ganger har vi tidligvakt, og noen ganger har vi fri..
  3. Vi har bakvakt hvis det er kun hjelpepleiere/ufaglært på natt. Da kan vi bli oppringt ja, og må av og til dra ut til sykehjemmet. Ledelsen prøver som regel å spørre sykpleiere som bor nærme sykehjemmet, men av og til må vi andre også stille opp.
  4. På sykehjemmet der hvor jeg jobber er det 24 pasienter tilsammen, fordelt på 2 avdelinger. Vi har ofte bakvakt for den ene avdelingen hvis det ikke er sykepleier der. Tidligere hadde vi også bakvakt for hjemmetjenesten, men dette er det nå gått vekk ifra heldigvis, pga at pasientene som er inne på sykhjemmet er dårligere/feiler mye. Men vi har ofte bakvakt på natt, selv om vi bor 3-4 mil unna, noe som kan være veldig tungvint og upraktisk.... :blink Det er ikke rart at det er vanskelig å få sykepleiere til å jobbe i kommunehelsetjenesten når de må ha ansvaret for så mange pasienter, det er uansvarlig! Sykepleierene blir utbrent.
×
×
  • Create New...

Important Information

Privacy Policy