Jump to content
Sykepleiediskusjon

Ida

Members
 • Content Count

  36
 • Joined

 • Last visited

 1. Har du noen tips, Clavicula??
 2. Oi, kjempebra svar! Tusen takk!! Jeg skal skrive om en laparaskopisk assistert fjerning av livmor!!
 3. Er i kirurgisk praksis og skal skrive fagnotat om pasient. Skal begrunne pre- per pg postoperative observasjoner og tiltak. Kan noen gi meg noen tips til hva jeg kan ha med???
 4. mente selvsagt fra psykiatrisk praksis!!
 5. Jeg skal skrive sykepleiefortelling fra psykiatrisk fortelling emd påfølgende refleksjon.. Jeg har skrevet om en situasjon som innebar tvangsmedisinering og tvangsholding.. Har noen noen ideer til hvilke området jeg kan reflektere over.. Jeg tenker jo selvsagt paragrafer, etikk, kommunikasjon, men klarer enda kke se om det er det videre spekter å reflektere over..
 6. F.eks : Fag : Det er den første pleieplanen du har skrevet hvor du har integrert teori og praksis Yrke: Første møte med sykehjem eller sykehus
 7. Hvis du fortsetter på trykksår ideen, så er diabettikere spesielt uttsatt for å få trykksår : )
 8. Så litt om det i boka, men jeg kan ikke finne noen sammenheng mellom det og prostatakreft!! Så tørr ikke helt å bruke det så lenge det ikke er sikkert at det er en mulighet for det.
 9. Ida

  Kreft

  Så moro at flere skal skrive om samme tema, håper vi kan gi hverandre noen tips! Problemstillingen høres bra ut, det spørs jo litt hva du har tenkt å få ut av oppgaven. Hvis målet er å vite hvordan du skal gi ernæring så er den bra. Selv har jeg tenkt å formulere oppgaven så det dreier seg om å " hindre kreftpasienter i å bli underernært" Håper flere har noen synspunkter på dette!
 10. Vet du hvor jeg kan finne info om acitesvæske? Har googlet det, men finner ingen artikler om det.
 11. Vi har skrevet studieoppgaver gjennom hele året hvor skolen trekker ut 1-2 og vi skal trekke ut 1-2 oppgaver. Vi skal skrive refleksjonsnotat til hver av oppgaven, og alt blir vurdert samlet.. Kanskj det er noe av det samme?!!! Du bør kanskje ramse opp det du skal skrive ut ifra for å få noen tips??
 12. Åkei... Da skal jeg omformulere meg i identifiseringen. Regner med at når man er 1.årsstudent så forventes det ikke at vi skal se alle sammenhenger ( at kreften har spredd seg, acitesvæske). Takk for hjelp ihvertfall.
 13. Ah. takk. Elsker denne siden her, får hjelp og tips til alt!!
 14. Du tror ikke det er dumt å si at han er obstipert i identifiseringen? Det står jo ikke at han er det, men synes det er dumt å skrive : " Han er hard over magen, noe som kan tyde på obstipasjon". Da er det vel bedre å skrie " Han er obstipert på grunn av lite væskeinntak, immobilitet og dårlig ernæring" ??
 15. Jeg tar imot alle tips med stor takknemlighet jeg : ) Jeg skal identifisere problemene med obstipasjon og inntak av mat. Siden han da får kreftbehandling tenkte jeg at det kan være fint å skrive ( og dermed lære mer) om ernæring hos kretpasienter. Synes det er en kjempespennende oppgave, er veldig interessert i kreft, så suger til meg alt jeg få av tips og innspill til oppgaven.!!
×
×
 • Create New...

Important Information

Privacy Policy