Jump to content
Sykepleiediskusjon

Erik A

Members
 • Content count

  18
 • Joined

 • Last visited

About Erik A

 • Rank
  Member
 • Birthday 08/29/1988

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bergen
 1. Erik A

  Har du tatt svineinfluensavaksinen?

  Ble oppfordra til å ta den når jeg jobbet på vaksinasjonsstedet. Var fort gjort, og eneste jeg merka var litt vondt i armen og muligens litt feber samme kvelden. Ingenting plagsomt. Skal nevnes at jeg hadde hatt influensa (svin? / ikke svin?) 2 uker før, så hadde vel gjerne noe antistoffer i blodbanen fra før av.
 2. Erik A

  Hvor jobber du?

  Er student på førsteåret, og arbeider hver 2. helg på psykiatrisk avdeling. Hakke tid til mer
 3. Erik A

  Wyller, friske og syke mennesket SELGES!

  Hvilke stand er bøkene i, mtp markering og streker og slikt? Og hvor i landet befinner bøkene seg i? Betyr jo litt for prisen hvis de må sendes på kryss og tvers av Norge.
 4. Er jo kanskje mulig å jobbe som sykepleier en eller to dager i uka, og med markedsføring resten... Da får du jo arbeidet med faget som du har ønsket å jobbe med i så lang tid, uten å gi avkall på hele lønna... Kan jo sikkert bli litt slitsomt i lengden, da. Og vet ikke helt hvordan muligheten for 8-16-jobb er for en sykepleier, blir vel sikkert vanskelig å kombinere en slik jobb med skift på natt og kveld og slikt. Dere får bare irettesette meg hvis jeg er helt på jordet.
 5. Erik A

  Stryker menn lettere enn kvinner?

  Vet ikke helt hvorfor vi er så få, men ble bare sånn. Ikke så mye å gjøre med nå.
 6. Erik A

  Stryker menn lettere enn kvinner?

  Er en av to gutter i et kull på rundt 70 studenter, og har egentlig blitt tatt godt imot, både av lærere og medstudenter. Blir interessant å komme i første praksis!
 7. Vil anta at hvis du ringer Legevakten i Oslo, så har de et svar til deg... -Erik
 8. Jeg var akkurat i Nijmegen og marsjerte i 4 dager som militær, og selv om jeg aldri var innlagt på saniteten, så var jeg innom med jevne mellomrom med spørsmål, for å hente utstyr osv. I forbindelse med at jeg ble tilbudt og har godtatt en skoleplass på sykepleien så står det at alle som har arbeidet på utenlandske sykehus eller vært innlagt på en utenlandsk helseinstitusjon skal testes for dette før studiestart. Er det riktig av meg å tolke det dithen at jeg bør teste meg? mvh Erik
 9. Erik A

  Er du blodgiver/organdonor/beinmargsdonor?

  Fine greier at jeg er blitt styggelig forkjølet akkurat nå, da. Kan ikke gi blod i denne tilstanden. Håper bare ikke det er svineinfluensaen som har tatt meg... =)
 10. Erik A

  Hvordan fant du forumet?

  Fant det via forumet til ambulanse-norge. Virket som en bra side, og det var det jo
 11. Erik A

  Jobbe hvor?

  Kan ikke snakke for alle sykepleierne i forsvaret, men jeg har vært i saniteten som både soldat og befal i to år, og de sykepleierne jeg har snakket med trives godt. Det kommer litt an på hvilke stilling du får. I Internasjonale Operasjoner ender veldig mange opp på avdelinger tilsvarende dem i de norske sykehusene; Ambulanser, Akuttmottak, Operasjonssaler og sengeposter, eventuelt som medic i patruljer og på helikopter. Her i norge er det mange som ender opp som bedriftssykepleiere eller instruktører i førstehjelp/akuttmedisin. Uansett hva du måtte velge, så tror jeg du vil trives. Jeg blir sykepleierstudent til høsten, så jeg har jo fremdeles en stund til jeg trenger å velge. =) Men hvis du er interessert i å bli sykepleier i forsvaret, så kan jeg spørre sjefen min (Som er sykepleier) for deg Erik
 12. Erik A

  Er du blodgiver/organdonor/beinmargsdonor?

  Har hatt donorkort i 3 år, vært bloddonor like lenge, og har vært registrert i beingmargsregisteret siden jeg ble bloddonor. Håper bare at det hjelper noen.
 13. Erik A

  Mannlige sykepleiere

  Kan ikke svare for noen andre enn meg selv, men jeg satser vel på å ta enten en anestesiutdanning, eller bli redningsmann. Har jo også litt lyst på en paramedic-utdanning, men den koster jo en del peng, da...
 14. Erik A

  Ny her=)

  Velkommen hit
 15. Erik A

  Hei folkens!

  Takker så mye for bra svar! Lurer vel også litt på hvordan førstehjelpsutdanningen er på sykepleien.. Jeg hører at Haukeland har sin egen avdeling i Norsk folkehjelp, som er åpen for studenter som vil lære førstehjelp. Gjelder dette bare medisinstudenter, eller kan sykepleiestudenter bli med også?
×

Important Information

Privacy Policy