Jump to content
Sykepleiediskusjon

Tromsø

Members
 • Content Count

  29
 • Joined

 • Last visited

 1. Hei, ja, jeg så deg i går - og tenkte jeg skulle svare. Jeg hadde masse av de samme tankene da jeg planla dette, ettersom jeg har hus, bil, gammelt studielån etc. Riktignok ikke kone og barn ennå, men satser på at det er like om hjørnet :-) For det første, du har akkurat like stor rett til lån og stipend som da du var "ung" student, med mindre du har fått 8 års studiestøtte tidligere. Jeg har lagt meg opp litt penger, og så jobber jeg hver tredje helg på sjukehuset.
 2. Takk... Har siste dag i min gamle jobb i dag, og har plutselig fått den store skrekken for valget jeg har tatt...
 3. Det beste tipset jeg kan gi deg er: bestem deg for å fortelle om det du har skrevet om, ikke forsvare det. Det kan endre innstillingen og dermed situasjonen! Lykke til!
 4. Jeg kom nettopp inn på samme måte her i Tromsø.
 5. det er det jeg alltid har sagt - det bor en italiener i meg! Ja, jeg så den studien på Sykepleiens nettside. Artig!
 6. takk for svar! Bor i Tromsø, og har vel ikke inntrykk av at det er helt jobbtørke på sykehuset her.. Håper det varer, for akkurat nå tenker jeg at jeg helst vil jobbe på sykehus. Men det kan jo endre seg under studiene. Godt å høre at ingen av dine medstudenter mangler jobb :-) I alle fall godt å merke at jeg har drømmer - for da skjønner jeg at jeg VIRKELIG vil bli sykepleier!
 7. Ja, har begynt på sykehjem og planlegger å jobbe minst hver 3. helg. Et spørsmål: Er litt bekymret for om jeg får jobb om tre år, har jeg grunn til det? Helt ok m vikariater i begynnelsen, altså.
 8. Ja!!! Da er jeg i gang. Har kommet inn på studiet og fått jobb som pleieass, og har 4 dager igjen av min gamle karriere.. Takk for alle gode råd og oppmuntringer!
 9. Noen andre i Tromsø til høsten?
 10. Hei, jeg er ingen ekspert, men har vært i samme situasjon - og fått følgende forklaring: Når det er tabell, er det først og fremst lånet (det vil si renteutgiftene dine) som avgjør hvilket tabellkort du får. Dermed skal det ikke være nødvendig å endre tabellkortet fordi inntekten stiger, men det er viktig å gjøre det hvis lånet og renteutgiftene dine endrer seg. Mange merket nok det i år, når lånene hadde vært så billige i fjor :-( Jeg fikk i alle fall en solid baksmell.
 11. Hei! Jeg er ikke sykepleier, men skal begynne på studiet til høsten. Jeg har derimot studert i fem år, og jobbet mange år etter den tid. Her er noen tanker til trøst, kanskje? - Når du føler at du ikke kan NOE, så tror jeg at du faktisk kan veldig veldig mye. Du merket kanskje etter første halvår på studiet at du følte at du kunne MASSE, og så har den følelsen gitt seg. Det betyr at kunnskapen er blitt en del av deg! - Ydmykheten du viser, er en sykepleier verdig! - Godt at du tenker at bøkene o.a. vil være en ressurs for deg framover. Sånn skal det vel være? Hvis du ikke er et supermenneske, klarer du ikke huske alt og alle detaljer, men målet med studiet er jo å gi deg et godt faglig grunnlag, oversikt - og framfor alt vet du hvor du kan søke videre kunnskap! Lykke til med sommerjobb!
 12. Ja, det er klart det varierer. Målet mitt er jobb på sykehuset her i Tromsø. Helt greit å starte med vikariat :-)
 13. takk, Florence :-) men kall meg heller tøffingen i stedet for tøffa. Passer bedre på en mann:-) det er noen av oss som vil inn i dette yrket
 14. Stig Inge Bjørnebys bok om livet som fotballproff i Liverpool er veldig bra!
×
×
 • Create New...

Important Information

Privacy Policy