Jump to content
Sykepleiediskusjon

Tromsø

Members
  • Posts

    29
  • Joined

  • Last visited

Tromsø's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Hei, ja, jeg så deg i går - og tenkte jeg skulle svare. Jeg hadde masse av de samme tankene da jeg planla dette, ettersom jeg har hus, bil, gammelt studielån etc. Riktignok ikke kone og barn ennå, men satser på at det er like om hjørnet :-) For det første, du har akkurat like stor rett til lån og stipend som da du var "ung" student, med mindre du har fått 8 års studiestøtte tidligere. Jeg har lagt meg opp litt penger, og så jobber jeg hver tredje helg på sjukehuset.
  2. takk, Florence :-) men kall meg heller tøffingen i stedet for tøffa. Passer bedre på en mann:-) det er noen av oss som vil inn i dette yrket
  3. Hei! Jeg har spart opp endel midler de siste årene, og har laget et budsjett som sier at jeg skal jobbe inn om lag 130.000 ila de tre studieårene. Jeg har fått deltidsjobb på et sykehjem.
  4. Takk for oppmuntring. Ja, apropos det, hvor mye kan jeg regne med å ha utbetalt ca i måneden hvis jeg går tredelt turnus. Jeg regner med å ha med meg 8 års ansiennitet (for jeg har forstått at jeg for for annen jobb også?)
  5. Jeg har vært inne på forumet tidligere og bedt om å bli overbevist om det ene eller det andre, fordi jeg er 32 år, godt utdannet med en flott karriere i mediebransjen - og en gammel sykepleiedrøm i hjertet. Nå har det rent litt vann i havet siden sist...og jeg har akkurat takket nei til et flott jobbtilbud (500.000 i lønn :-( ) og leverer min oppsigelse på min nåværende arbeidsplass fredag. Hvorfor? Fordi jeg skal gå sykepleien fra høsten. Si at jeg er tøff, da! Trenger litt oppmuntring nå, føler jeg har dumma meg ut, gjør vrak på alle mine fine vitnemål og attester. Ja, jeg kjenner rett og slett litt sorg fordi jeg forlater det jeg har strevd for å bygge opp. --- Har kommet inn på skolen!! Hadde søkt om tidlig opptak pga oppsigelsestid.
×
×
  • Create New...

Important Information

Privacy Policy