Jump to content
Sykepleiediskusjon

cathrine26

Members
  • Posts

    27
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by cathrine26

  1. Jeg er andre års student fra haugesund, er midt i eksamenslesing men trives med pensumet:) Jobber fast 3 av 5 helger på en somatisk avdeling med mange utfordringer:) trives å jobbe med gamle, men begynte på sykepleien for å bli jordmor..men samtidig kjenner jeg jo på det at det er mange andre spennende ting også.. Skal ha praksis etter jul innenfor psykiatrien og skal være med på et forskningsprosjekt..gleder meg veldig til det..
  2. Cathrine: dessverre nektet pasienten all form for hjelp...slo oss bort osv..synes bare det er så vanskelig å se gamle follk som egentlig har flere år igjen vine bort liksom..
  3. Noen gamle slutter å spise fordi det går gjennom en vanskelig tid..eks: en paent har hatt slag, har aldri før vært "syk" og opplever det hele som et stort nederlag...pasienten velge selv å nekte hjelp og pårørende er utrolige leie siden pasienten fint kunne levd videre med behandling og opptrening.. Hva gjør vi som sykepleiere? Presser vi vedkommende til å spise? Pasienten er mest sannsynlig i en sjokk fase og er deprimert, men pasienten nekter å ta til seg tabeletter... Hva gjør vi? Paienten er 80 år...Skal hun få valget sitt og dø sakte ? eller finnes det noen "lover" der vi har lov å "hjelpe" denne pasienten?
  4. Det som jeg synes er vikitg at vi respektrer pasientens ønske..og ikke bare pårørendes.. Spesielt når de er så gamle... Har selv veldig sterke meninger om dette, men føler det blir litt vanskelig å få skrevet de ned her.. Har selv hatt en slik pasient som jeg VET kunne levd helt greit i dag..men hun valgte selv og ikke spise og drikke..
×
×
  • Create New...

Important Information

Privacy Policy