Jump to content
Sykepleiediskusjon

Minnie

Members
  • Posts

    52
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Gender
    Female

Minnie's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Retter meg selv etter å ha vært på kurs i palliativ omsorg, siden du har helt rett, Misty. Vanlig liggetid for Sub-Q er mellom 3-7 dager ettersom hvordan den fungerer. Det ble også sagt at man skal skylle i etterkant. På den lindrende avdelingen skylte de med 5 ml, men i slangene vi bruker er det bare plass til 0,12 ml. Skyller derfor med et par milliliter, og regner at man må se litt an hvilken type Sub-Q man bruker.
  2. Jeg har sjekket opp dette i ettertid, og i bruksanvisningen for SubQ, står det at den kan ligge inne i 48 timer.
  3. Selv er jeg et sandalmenneske, men har ikke forsøkt MBT enda. Av sandaler har jeg ikke vært særlig fornøyd med Dagaz, Spotec, Birkenstock eller Geoxx. Har nå noen fra Ecco som jeg synes er gode, og kommer nok til å kjøpe Ecco igjen. Generelt bør man vel være flinkere til å kjøpe nye sko litt oftere, for man bruker jo jobbsko mye mer enn man bruker andre sko.
  4. Hei igjen! Har vært lite aktiv den siste tiden, det er travelt å gå fra studenttilværelse til full jobb! Jeg ble ferdig for 1,5 år siden, og har ofte på jobb tenkt at "dette må jeg spørre om på Sykepleiediskusjon". Da jeg var ferdig sykepleier vurderte jeg å begynne i jobb på Lovisenberg, men endte opp med fast jobb på sykehjemmet jeg hadde jobbet som helgevikar en stund. Trives veldig godt, det er et godt miljø og jeg føler at pasientene våre stort sett har det veldig bra hos oss. I og med vi har så godt miljø har vi engasjerte medarbeidere som står på for at pasientene skal få den beste omsorg. Til tross for at jeg trives veldig godt her jeg er nå, søker jeg stadig nye utfordringer, og en drøm er jo å reise ut med Leger uten grenser. Har tatt tropemedisinkurset på Ullevål og forsøker å lære meg fransk. Nå har jeg akkurat startet på et kurs ved NTNU som heter Sykdom og helse i Afrika. Blir stadig mer interessert i folkehelse, forebyggende og helsefremmende arbeid, epidemiologi osv, så jeg vurderer master i folkehelse. Vi får se hva det blir til etter hvert
  5. Jeg er også vant med å skylle det det er plass til i slangen. Lurer også på hvor lenge dere lar Sub-q ligge i?
  6. Det er egentlig ikke noe hokus pokus. Ta opp en case fra praksis, si hva du opplevde, hva som skjedde, og hva du gjorde. Deretter underbygger du dette med litteratur, og sier hva du gjorde riktig og hva du eventuelt kunne gjort annerledes. Har en fin mal på refleksjonsskriving, skal se om jeg kan lete den opp.
×
×
  • Create New...

Important Information

Privacy Policy