Jump to content
Sykepleiediskusjon

Marchaped

Members
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

  1. Arbeidsoppgavene som vi skal gjøre på natten varierer fra natt til natt. Enkelte netter skal man føre diverse templogger på kjøleskap som er i avdelingen, en annen natt skal man vaske overflatene på skyllerommet, og alle netter inkluderer oppgaven med å dekke frokostbord og koke kaffe til dagvaktene + pasientene. Kan ikke ha særlig mange flere oppgaver da jeg er alene på natten.
  2. Joda, den ser jeg også. Men når dette er i en by der den eneste relasjonen man har til pasienten er at man er innom der i forbindelse med det han eller hun har vedtak på at skal gjøres. Blir det ikke da helt feil?
  3. Hva er deres meninger om å ha pasienter som venner på facebook, da tenker jeg spesielt på kommunehelsetjenesten der man ofte kan ha pasienter som er i sin egen aldersgruppe som man har som pasienter over lengre tid. Selv mener jeg at det med dette kan bli vanskelig å overholde taushetsplikten og skillet mellom jobb og fritid. Kunne ikke ha tenkt meg til at pasientene visste det som jeg foretok meg på fritiden, samt familierelasjoner og andre venner. Så jeg spør, hva synes dere og har deres arbeidsplass retningslinjer for dette?
×
×
  • Create New...

Important Information

Privacy Policy