Jump to content
Sykepleiediskusjon

Delenn

Members
 • Content Count

  27
 • Joined

 • Last visited

 1. Vi låser aldri pasienter inne fordi de er urolige. Horribelt! Det som derimot er blitt gjort i utfordrende situasjoner med sinte og agiterte pasjenter, er å låse pas.rom til nabopasienten for å beskytte de mot den agiterte pasienten. Også gråsone, men i nøden spiser fanden fluer.
 2. Jeg er i fra Vestfold og dette er gammelt nytt. Lurer litt på hvorfor det skrives sak om det i dag, kan være fordi det er laget en rapport om iv-innføringen og prosjektet de hadde for lenge siden om opplæring på sykehjem i enn samhandlingsreformen.
 3. Jeg delte ut medisiner på mitt arbeidssted (sykehjem) fra jeg bestod medikamentregnings-eksamen. Da ble det skrevet en avtale om min at jeg kun kunne dele ut medisin på min avd., signert av virksomhetsleder og meg (fikk selvfølgelig opplæring fra sykepleier før jeg gjorde dette). Der jeg gikk på skole hadde vi medreg. i første året, og en farmakologi-eksamen i 2.året. Vet om andre ledere som ventet til farmakologi-eksamen var bestått. -Delenn
 4. Jeg skrev om demens og fikk toppkarakter. Det er ikke emnet som avgjør om en oppgave er spennende eller god, det er selvfølgelig hva du gjør ut av oppgaven. Det jeg tror er viktig er at du velger et emne du allerede har kjennskap til på en eller annen måte, samt interesserer deg for. Det er også greit å sjekke hvordan emnet er representert i forskningslitteraturen. Noe finnes det mere om enn andre ting. Det kan ihvertfall lette prosessen om det er nok litteratur å finne. Lykke til!
 5. Bump! Fremdeles flere bøker til salgs! PM meg her eller send mail om du er interessert i noen av de som står her
 6. Jeg har valgt å beholde bøker som er relevante for meg som sykepleier. De jeg nå sitter igjen med er Wyller-bøkene, Grunnleggende sykepleie 1-4, Legemidler og bruken av dem, Sykepleieboken 3, og Geriatrisk sykepleie. Eneste grunnen jeg har beholdt Grunnleggende sykepleie 1-4 er fordi de ikke lenger er av nyeste utgave og ikke er særlig ettertraktet av den grunn.
 7. Selger følgende bøker: Kurs 6: (2.året) Mæland, J. G. (2010). Forebyggende helsearbeid: Folkehelsearbeid i teori og praksis. Oslo: Universitetsforlaget. Kurs 3: (1. året) Brinchmann, B.S. (red.) (2008). Etikk i sykepleien. Oslo: Gyldendal. Dalland, O. (2007). Metode og oppgaveskriving for studenter. 4. utg. Oslo: Gyldendal akademisk. Kurs 2: (1. året) Sjøen, R.J. og Thoresen, L. (2008). Sykepleierens ernæringsbok. 3. utg. Oslo: Gyldendal. Eide, H. og Eide, T. (2007) Kommunikasjon i relasjoner : samhandling, konfliktløsning, etikk. Oslo: Gyldendal akademisk. Brinchmann, Dalland & Eide & Eide er bøker som har vært veldig nyttige unde oppgaveskrivinger. Kontakt meg på MAIL om du er interessert i å kjøpe noen av disse bøkene. =) delenn@hotmail.no Alt er nå solgt!
 8. Jeg tror ikke dette blir et problem jeg, så langt jeg vet er vel alle streiker over og de fleste er tilbake på jobb. Forventer å få autorisasjonen i juli en gang jeg, og det har ikke noe med streik å gjøre, men når bacheloren-karakteren min kommer. -Delenn
 9. Oi Gøy når "sci-fi" ting faktisk blir virkelighet
 10. Delenn

  Streik

  Det er i min lønningskommune nevnt som en risiko. Men kun hørt det via avisene.
 11. Jeg kjøper med meg Strepsils fra Sverige - som jeg har liggende til det begynner å ulme i halsen!
 12. Tusen takk, nå er det bare å få skaffet seg mail hehe!
×
×
 • Create New...

Important Information

Privacy Policy