Jump to content
Sykepleiediskusjon

rutti

Members
 • Content Count

  11
 • Joined

 • Last visited

About rutti

 • Rank
  Member

Profile Information

 • Gender
  Male
 1. rutti

  Nattevakter

  Syns igrunn det er kjedelig jobbe natta jeg, lite som skjer av sykepleifaglige ting.. Meste bleieskift:) Forslag til hva en kan finne på?
 2. rutti

  årslønn natt

  joda, får jo vanlige tillegg på natt, men ikke et ekstra tillegg for å jobbe natt om dere skjønner. Mange steder har man jo 20.000 ekstra el... Vet ikke helt hva jeg skal kreve jeg. Er lei av å drive slavearbeid!
 3. rutti

  årslønn natt

  335.000 er årslønn i 100 % stilling, uten tilleggene ja:)
 4. rutti

  årslønn natt

  Jeg jobber 50 % natt og har en årslønn på 335.000 i 100 % stilling. Ingenting ekstra for natt. Hva har dere andre som jobber bare natt= Ekstra natt tillegg eller? Er veldig vanskelig dp nattevakter her..
 5. rutti

  sub q

  Lurte på om man skal skylle etter at man har gitt medisin via sub-q.?
 6. rutti

  Nattevakter

  Vi har drevet å lagt/kontrollert dosett på natta, men nå har vi fått multidoser, så problemet er nesten løst! Jeg syns ikke det er greit å kontrollere dosett når en er trøtt på ei nattevakt Ellers rydder vi på småkjøkken, tar ut av oppvaskmaskin, setter frem svisker/avf.midler til dagen etterpå, smører frokost til 30 pasienter, vasker rullestolene til de som skal dusje dagen etterpå, rydder og steller på stue/vaktrom, går ut med søppel, henter posten på morgenen.
 7. Når en begynner på 5 mh ariept, når kan en forvente virkning? Og hvor lenge skal en stå på dette, før en evnt seponerer? Er det sånn at en skal stå på det i en måned, for så å øke til 10 mg???¨ jeg bare lurer:)
 8. rutti

  sub q

  Hvordan er prosedyren ved bruk av sub q?
 9. rutti

  Nattevakter

  Hvilke arbeidsoppgaver har dere? Jeg jobber nattevakt på et sykehjem med 30 pasienter. I tillegg til pasientene har vi endel andre ting som "må" ordnes på natt. Bare lurte på hvordan andre hadde det, og om det er noen lover og regler som regulerer dette:) (nettene kan være kjempe travle:))
 10. rutti

  oxynorm

  Hva skal til for at en pasient blir satt på oxynorm hos dere?
 11. Vi har en pasient som har helvetesild. Den virker ikke smertepåvirket, men blir nå etterhvert smurt med brulidine, og får 1 g paracet *4. Kan dette smitte til vannkopper hvis en ikke har hatt det før? Hva med de gravide på jobb?
×
×
 • Create New...

Important Information

Privacy Policy