Jump to content
Sykepleiediskusjon

did09

Members
 • Content Count

  3
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by did09


 1. Hei :) Jeg studerer spl på Diakonhjemmet, går deltid og er på 3. år nå. Jeg er veldig fornøyd med skolen. Det er mindre miljø enn ved de større høyskolene, noe som gjør at man får bedre oppfølging og blir sett mer, føler jeg. Studentmiljøet er bra, såklart annerledes å gå deltid enn heltid da vi på deltid ikke sees hver dag, men vi gleder oss til hver gang vi møtes, og det virker som de fleste er ganske motiverte og engasjerte. Jeg gikk mitt første år på universitet, og det er stor forskjell! For å si det slik så har jeg fått gode karakterer ved Diakonhjemmet, som jeg ikke hadde oppnådd tidligere, mye av det er pga bedre opplegg og mindre miljø på Diakonhjemmet :) Jeg kan ikke si noe om Lovisenberg da jeg ikke har kjennskap til den skolen, men hører de også har godt rykte. Jeg har iallefall bare fått positive tilbakemeldinger når jeg sier jeg går på Diakonhjemmet, så folk der ute ser på det som en veldig god skole. Når det gjelder det kristne, så spiller det ingen rolle, man trenge ikke være kristen for å gå der, slik det var før i tiden. Tror heller det er få kristne. Men kanskje det e pga de kristne/diakonale grunnverdiene at skolen(e) er gode uansett :) Lykke til :)


 2. Gratulerer med valget av sykepleie, du kommer ikke til å angre :)

  Som du sier så kan man slite med motivasjonen, og det kommer nok til å hende nå også, selvom man starter ut veldig motivert og klar, så kan det gå opp og ned når man begynner på få mye å gjøre, for det er et krevende fag, mye å lære og lese, men er det dette man vil, så holder man absolutt ut! Ville bare liksom si det, at det kommer til å bli utfordrende også til tider, men veldig interessant!


 3. Jeg studerer også deltid på Diakonhjemmet, og er veldig fornøyd :)

   

  Ja, det koster mer, det er jo en privatskole, men du får det du betaler for, og får du stipend/lån så dekkes dette. Og du får jo uansett en del tusen gjort om til stipend når du består eksamen.

  Lærere og studenter er veldig engasjerte og det gjør deg også engasjert.

   

  Ja jeg føler du blir mer "sett" og fulgt opp enn på store høyskoler og universitet. Jeg hars elv erfaring med annen høyskole/universitet, og ville valgt Diakonhjemmet igjen og igjen, og anbefalt det til andre :) Skolen har godt rykte på seg rundt omkring, har hørt at når det kommer studenter fra Diakonhjemmet i praksis så tenker de at "studentene derfra er gode og har fått et godt grunnlag", har jeg hørt fra noen iallefall, og det er jo kjekt å vite :)

   

  Lykke til uansett hva du velger, et spennende og veldig interessant studie er det uansett hvor du havner :)

×
×
 • Create New...

Important Information

Privacy Policy