Jump to content
Sykepleiediskusjon

Sondre SS

Members
 • Content Count

  12
 • Joined

 • Last visited

About Sondre SS

 • Rank
  Member

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Trondheim
 1. Hei forumet! Jeg har jobbet tre år som sykepleier og synes nå tiden er inne for å ta videreutdanning. Jeg har siden jeg begynte å studere latt meg fascinere av mottak og behandling av traumepasienten, og har et ønske om å på sikt kunne jobbe med dette. Jeg lurer derfor på hvilken videreutdanning dere ser på som mest gunstig for slikt arbeid? På forhånd takk!
 2. Jeg har studert ett år i Tromsø, samt hatt ett friår, så dere er ikke alene i den gruppa! Blir sikkert flest rett fra vgs, men tror nok det er en del som har noen flere år på baken ja!
 3. Såpass! Bare å henge i med pakkinga da.. Godt å slippe å tenke på sånne ting må jeg si! Oi, er timeplanen lagt ut? Stilig! Må se om jeg finner den.. Men ja, det blir nok knall! Satser på mange fine folk i gruppa! Er jo nesten 240 stykker å velge mellom, så det skulle vel gå greit!
 4. Hahaha, ja er en viss fare for det! Blir nok konge! Under ti dager igjen nå..
 5. Hehehe, ja vi får se! Singel er jeg nok ikke, så sånn sett hadde vært greit med noen av samme kjønn! Får vel bare vente og se! Ja, regner med jeg sikkert forandrer litt mening etter som tiden går! Har jo som du sier mye å gjøre med miljøet du studerer og er i praksis i. Men kommer nok til å søke om praksis på intensiven etc! Høres sykt spennende ut, pluss at det blir litt mindre rumpevask.. Hehe!
 6. Hei igjen! Så kult! Niks, er en ekte nordlenning, men har bodd i Trondheim det siste året! Begynner sånn smått å forstå dialekta nå.. Trondheim er en fantastisk by, så jeg gleder meg sykt til å komme igang med studiene! Nei, det flommer ikke akkurat over med mannfolk i den sektoren, så får håpe jeg ikke blir helt alene i gjengen! Har lyst på spesialisering ja! Det som frister mest pr. nå er Akutt/Intensiv eller Psykiatri tror jeg! Hva med deg?
 7. Da ble det Sykepleier på HiST fra høsten! Noen fremtidige klassekamerater her inne?
 8. Grattis! Da blir vi classmates! Kom inn etter noen dager på venteliste, så det var deilig! Som gutt er jeg vel ganske i mindretall, så det jeg er mest spent på nå er hvor mange av oss det blir i gruppa! Gleder meg til den 17.!
 9. Da ble det jammen Sykepleier på HiST fra høsten av! Gleder meg som bare det, spesielt på å se hvor mange gutter vi blir i gjengen!
 10. Tusen takk for lærerike tilbakemeldinger alle sammen! Skal undersøke litt om andre studiesteder, videreutdanninger osv. framover, men tror ikke det er noen tvil om at sykepleier kommer langt opp på lista den første februar!
 11. Tusen takk for svar, Ramona og Feline! Ja, tror nok sykehus er det som frister mest akkurat nå! Ser for meg at litt action i hverdagen og et litt mer hektisk og teknologisk miljø passer meg bedre enn kommunehelsetjeneste osv. 25 gutter er jo ikke så ille da.. Det viktigste er jo at man ikke blir heelt alene i flokken, så det skulle jeg vel overlevd fint!
 12. Takk skal du ha! Masse spennende her ja! Tror nok jeg kunne ha funnet noe som passer meg! Hvordan er forresten opptakskravene til videreutdanning? Dette kommer vel sikkert litt an på både arbeidsplass og type videreutdanning, da noen vel er mer etterspurt enn andre.. Har forstått det sånn at to års praksis er påkrevd, men har karaktersnittet f.eks. noe å si? Hva med tidligere og annen relevant høyere utdanning?
×
×
 • Create New...

Important Information

Privacy Policy