Jump to content
Sykepleiediskusjon

Marianne

Members
 • Content Count

  95
 • Joined

 • Last visited

About Marianne

 • Rank
  Advanced Member

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 1. Pensumlitteratur til videreutdanning i akuttgeriatri ved HIØ
 2. Nederst på siden er oversikt over pensum til 1 emne. http://www.hiof.no/nor/hogskolen-i-ostfold/for-studenter/studieplaner/2013---2014/helse--og-sosialfag/?&displayitem=5795&module=studieinfo&type=emne Kontakt på epost: marianne_r80@yahoo.no
 3. Hva teller mest ved ansettelser?
 4. En tips jeg har hørt om, er å sette på "alarmer" på telefonen dersom noe skal huskes på et gitt tidspunkt (Gitt at du har muligheten til å ta med deg telefonen i lommen. Ringelyden kan du evt slå av). Selv bruker jeg metoden over. Skriver opp og stryker ut etterhvert, også noterer jeg alt av interesse som skal rapprteres videre eller dokumenteres.Det er menneskelig å glemme, spesielt når en har en hektisk jobb.. Det hender de beste :-)
 5. Ja. Tok sykepleieutdanning på heltid uten lån, men jobbet det jeg kunne på kveldene og i helgene. Med sykemeldt samboer og 1 barn. Det ble 3 stramme år, men for meg var det ikke aktuelt med deltid. Nå var jo samboeren min sykemeldt i perioden slik at det ikke var problemer for meg å jobbe utenom skolen.
 6. Marianne

  Lønn/ansiennitet

  Du kan høre med sykepleierforbundet for å få et konkret svar. Jeg har i alle fall fått høyere lønn pga tidligere jobb som assistent og omsorg for eget barn.
 7. Marianne

  Sårstell

  Polymem er en annen type skumbandasje som brukes mye der hvor jeg jobber. Den skal byttes når det er 75% gjennomtrukket eller etter ca 1 uke.
 8. Jeg er ble ferdig utdannet nå i sommer. Startet på studiet da jeg var 29. Hadde også et barn og en samboer. Jeg jobbet ekstra utenom skolen og hadde fast helgestilling. Det ble tre fattige år og mye arbeid. Men jeg angrer ikke på valget jeg tok. Nå jobber jeg 100% i en jobb hvor jeg stortrives og har verdes mest fantastiske kollegaer. Jeg tror at dersom du ønsker det veldig og familien støtter deg, vil det gå bra. Lykke til
 9. Jeg har lært det samme som deg. Når en har posiflow, holder det å sprite av endestykket. Ang luftbobler, vet jeg ikke hvor farlige disse er. Men tenker at det er best å være føre var og tilstreber at det ikke kommer luft i slangen.
 10. Jeg tar blodprøøver, inr, crp og urinstix.
 11. I følge pasient- og brukerrettighetsloven er dette termene som gjelder: - pasient: en person som henvender seg til helse- og omsorgstjenesten med anmodning om helsehjelp, eller som helse- og omsorgstjenesten gir eller tilbyr helsehjelp i det enkelte tilfelle; - helsehjelp: handlinger som har forebyggende, diagnostisk, behandlende, helsebevarende, rehabiliterende eller pleie- og omsorgsformål, og som er utført av helsepersonell; - bruker: en person som anmoder om eller mottar tjenester omfattet av helse- og omsorgstjenesteloven som ikke er helsehjelp etter bokstav c.
 12. Vi lært det på skolen. Og tar noen ganger blodprøver i hjemmetjenesten.
 13. Her var det interessen for å jobbe med mennesker og arbeidsledighet som gav meg inspirasjon
 14. I følge PPS er dette indikasjoner på nasogastrisk sonde: Pasienten skal ha enteral ernæring. Pasienten skal ha forordnet legemiddel enteralt. Aspirere ventrikkelinnhold for prøvetaking, ved forgiftning eller før operasjon. Skylle magesekken for å forebygge at skadelige eller uønskede stoffer tas opp i blodomløpet. Avlaste ventrikkelen etter operasjon eller ved sykdom. Svar på spørsmålet ditt blir altså at de brukes til forskjellige ting. Litt usikker på om det finnes forskjellige typer til forskjellig bruk..
×
×
 • Create New...

Important Information

Privacy Policy