Jump to content
Sykepleiediskusjon

meli07

Members
 • Content Count

  20
 • Joined

 • Last visited

About meli07

 • Rank
  Member

Profile Information

 • Gender
  Male
 1. Jeg skal skrive om hjerneslag i bacheleroppgaven. Er det noe forslag om problemstiling? tips...
 2. Hei! Jeg har ikke dessverre erfæring i psykiari. Jeg skal skrive en oppgave om sykepleiefaglige vurderinger og intervensjon i psykisk helsearbeid og kommunikasjon. Jeg tenkt på asylpasienter som har traumatisk leídelse. Men jeg sett fast. klarer ikke å formulere en problemstilling om dette. Er det noen som kan hjelpe med :-(
 3. jjeg tenkt kanskje : Hvordan kan sykepleierens kommunikasjon bidra til å lindre angst hos pasienter med hjernesvulst i pre-operative fasen?
 4. Jeg skal skrive en oppgave om sykepleie til akutt og kritisk syke mennesker. Jeg valgt å skrive om pasient som har hypofysesvulster og skal gå gjennom operasjon. De fleste av de pasientene oplever angst. Men problemet er ikke så flink å lage en problemstilling. Kan dere gi meg noen tips? Mvh Sudent
 5. Jeg har søkt først, og tok jeg eksamen på matimatikk og naturfag som privatist. Så sendt jeg videre dette til samordnaopptak... Så må du bare søke først, og kontakt vgs angående de fagene som du mangler og hvor du kan ta eksamen..
 6. Jeg tenkt å skrive en kunnskapslogg om postoperativ smerte eller smertelindring i nevrokirugi. Jeg er ikke flink å finne med en gang en problemstilling. Hvordan kan jeg som sykepleier lindre postoperativ smerte i nervrokirurgi ..? så tenkt jeg å skrive videre i oppgaven om lit kort om smerte osv. Er det noen som kan gi meg en tips?
 7. Ja da! de gjøre de på avd. :-) takk.
 8. Tusen takk:-) Jeg skal gjøre det i morgen:-)
 9. Hei! hvorfor pasienter på nevrologisk avd post får Medrol? hvilke blodprøvesvar som skal vurderes i forhold til denne Medisin?
 10. Hei! Jeg syns at å skrive oppgave om parkinson sykdom er vanskelig. og det finnes ikke så mye litteratur om det heller. Men mitt problem at at jeg må lage en problemstiling. så tenkte jeg sånn: hvordan kan jeg som sykepleier bidra til rehabiltering hos en hjemmeboende pasient med parkinson sykdom? også tenkt jeg skrive en liten case om en pasient. Men hvordan kan jeg utdype og diskutere relevante symptomer, reaksjoner og opplevelser hos pasienten eller pasientgruppen i lys av sykepleierens ansvar for rehabilitering.Hva bør jeg begynne med? og hva må jeg ta med i oppgaven? Noen kan hjelpe meg?
 11. Hei! Jeg syns at det er veldig lite å finne informasjon om denne sykdom. Er det noen som kan det? og en relevant problemstilling.. Takk
 12. om parkinson. tenkt å finne en artikkel om hvordan kan sykepleier støtte pårørende for eksampel Men det går an å bruke Google scholar?
 13. Hei! Er det noen som vet hvor vi kan finne en forskningsartikkel på nett? Har prøv sykepleie.no / tidskrift.no og forskning.no, jeg fant ikke hva jeg vil:-( Hjelp
×
×
 • Create New...

Important Information

Privacy Policy