Jump to content
Sykepleiediskusjon

Sissel

Members
 • Content Count

  189
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Sissel

 1. Takk for svar! Jeg skal søke jobb virker veldig spennende ut fra det du forteller! Trives du?
 2. Er det noen som jobber på lindrende avdeling i kommunen her? Jeg ønsker å vite litt om arbeidshverdagen deres ? alt i fra prosedyrer, type pasienter, om det er psykisk/fysisk tøft, mye tunge stell? Har ingen erfaring fra en slik plass, er det en blanding av sykehjem og sykehus siden det er mer prosedyrer enn på en vanlig sykehjemsavdeling?
 3. Tusen takk for raskt svar Det virker som en spennende avd å jobbe på
 4. Lurer litt på hvordan areidsdagen deres er. Hvilke diagnoser har pasientene, hvilke prosedyrer utføres, hvilke undersøkelser foretas det osv. Er interessert i å høre om alt
 5. Det er vel omvendt? Edit: beklager, jeg tenkte ikke klart, har ammetåke ? Ja du har rett. Man får også tydelige ødemer i venene på halsen ved hø.sidig svikt.
 6. Jeg blir så provosert!! Trådstarter klager over at han hater jobben sin og omtaler seg selv og andre sykepleiere som slaver. STELL er en del av en sykepleirs hverdag, det burde du skjønt under utdanningen. Det eneste du kan gjøre er å bytte arbeidsplass, finne et annet yrke eller fortsette i den jobben du hater. Og når vi forteller deg dette kaller du oss for idioter og sier vi er dumme. Ikke rart du ikke får jobb andre plasser, om du oppfører deg sånn. Du virker skikkelig aggressiv og usympatisk. Skjerpings! Stakkars pasienter.
 7. Heisann! Jeg har lyst å bli helsesøster, men det virker så vanskelig å få jobb som det. Ser ingen stillinger verken på Finn.no eller andre plasser. Får man jobb internt etter man har vært i praksis, eller risikerer man å måtte jobbe som noe helt annet etter endt videreutdanning? Er det vanskelig å få 100% stilling? HVordan er begynnerlønna? Håper noen har svar til meg sånn at jeg blir litt klokere og kan bestemme meg
 8. Helt enig med deg. Her er det arbeidsgiver som er urimelig og lite forståelsesfull. Ønsker deg god bedring ☺
 9. Fikk 100% vikariat etter å ha vært student på avdelingen, deretter 100 fast på samme plass etter en stund var ikke på intervju.
 10. Er det noen som vet hvordan man regner ut hva man har i snitt? Har lest at man må ha B for å komme inn på jordmorstudiet.
 11. Nei. Men en assistent med opplæring kan kople fra en infusjon, om sykepleier delegerer det.
 12. Tusen takk for svar, Kamilla er litt mer beroliget nå
 13. Takk for svar! Legger dere venefloner og da? Er det ofte det er noen som får iv behandling? Jeg har nok dessverre litt mange fordommer mot sykehjem, håper jeg får en positiv overraskelse
 14. Føler jeg bare roter det til for meg, jeg Her er saken: Jeg har jobbet på sykehuset siden jeg var ferdig utdannet og trives godt til tross for hektiske vakter. Har jobbet der i 3 år så føler jeg har blitt mye mer trygg på meg selv som sykepleier. Så fikk jeg barn og det ble problematisk å fortsette på sykehuset mtp levering og henting i barnehagen. Pleier å stå i kø 1 time hjem og å levere kan jeg bare glemme siden barnehagen åpner når jeg må være på plass på jobb. Så jeg søkte stilling på et sykehjem 5 min fra barnehagen. Tenkte at det ville bli koselig med de eldre pasientene og at det ville bli litt roligere vakter. Nå har jeg bare litt over 1 uke igjen av oppsigelsestiden på sykehuset, og jeg har begynt å få kalde føtter. Hva har jeg gjort? Kommer jeg til å trives på sykehjem? Kjenner jeg meg rett så kommer jeg til å savne alle prosedyrene som er på sykehuset.. Venefloner, iv behandling, kateter, undersøkelser... Bah. Livredd for at jeg kommer til å stagnere som sykepleier og kjede vettet av meg på den nye arbeidsplassen. Er det i det hele tatt slike prosedyrer på sykehjem for tiden? Samtidig føler jeg det er det eneste rette nå, for mitt barns skyld. I tillegg har jeg en drøm om å bli jordmor en vakker dag, og da sier alle at det er en stor fordel å ha erfaring fra sykehus - selvfølgelig. Tenk om jeg glemmer ut masse relevant fra tiden min på sykehuset imens? Får vondt i magen av å tenke på at jeg mister masse dyrebar sykehuserfaring mens jeg sitter på sykehjemmet og smører brødskiver og tar oppvasken. Har visst litt fordommer ja. Aldri jobbet på sykehjem som sykepleier før, så vet ikke hva jeg kan forvente av arbeidsoppgaver. Noen som har noen trøstende ord?
 15. Har vært/er i samme dilemma som deg. Jobber på en travel medisinsk avdeling og har nå noen uker igjen av oppsigelsestiden min, før jeg begynner å jobbe på sykehjem. Det har vært en lang prosess og jeg er ennå ikke sikker på at det er et riktig valg, men håper det. Er veldig redd jeg kommer til å savne det akuttmedisinske, men er jo aldri for sent å gå tilbake til sykehuset igjen med tiden.
 16. Hei! Jeg er sykepleier på sykehuset og tenker nå på å bytte jobb. Har søkt på to stillinger, en på sykehjem og en på lindrende enhet i kommunen. Er så fryktelig i tvil om jeg passer til å jobbe med palliasjon, selv om det høres spennende ut. Jeg elsker sykepleieprosedyrer og faglige utfordringer, men hadde i utgangspunktet sett for meg en koselig sykehjemsavdeling. Er så redd jeg kommer til å synes det er deprimerende å jobbe på lindrende. Er døden noe man venner seg til? Jeg syns det er litt ubehagelig, men nå har jeg kun vært borti 3 dødsfall i min karriere. Samtidig tenker jeg at død er noe man kommer borti uansett hvor man jobber som sykepleier, men ikke i like stor grad som på lindrende da. Er det noen med erfaringer eller som har vært i liknende situasjon?
 17. Så spennende! Hvor studerer du barnesykepleie? Hvordan er det å jobbe på nyfødt intensiv?
 18. Er nysgjerrig på hvordan arbeidsdagen deres er og hvor vanskelig det var å få jobb
 19. Skal mucomyst inhaleres da? Har bare erfaring med å gi den som en mixtur.
 20. Eller at pleuravæsken ble tappet for raskt?
 21. Tror forresten jeg ville hørt med NSF om jeg var deg, kanskje de kan hjelpe deg.
 22. Jeg fyller settet med Nacl først. Om jeg da skulle søle når jeg skal kople infusjonen til pvk så søler jeg ikke antibiotika/medikament.
 23. Ja, sykepleiere har et informelt ansvar men også et medisinsk ansvar. Vi håndterer medisiner og gir dem til pasientene, samtidig som vi skal se etter bivirkninger og om medisinene har effekt. Ja, legen har det overordnede ansvaret for å forordne medisiner, men jeg mener det blir feil å si at sykepleiere ikke har medisinsk ansvar. Om hjelpepleiere håndterer medisiner eller ikke er nok forskjellig fra arbeidsplass til arbeidsplass.
×
×
 • Create New...

Important Information

Privacy Policy