Jump to content
Sykepleiediskusjon

milla87

Members
 • Content Count

  12
 • Joined

 • Last visited

About milla87

 • Rank
  Member

Profile Information

 • Gender
  Female
 1. Leser så vidt jeg ser at et Stemi er i fremreveggen av hjertet, som dog da vil si "farligere" for pas. Men kan noen forklare forskjellen egentlig? Syns det er vanskelig jeg
 2. Hei Jeg bare lurer på hvorfor p-piller gir risiko for blodpropp? Hva er sammenhengen? Noen som kan gi meg et hint?
 3. milla87

  Astma

  Usj da.. Ikke bra Jepp jepp, jeg må nok forhøre meg med en lærer..
 4. milla87

  Astma

  Heii :-) Jeg er midt i lesing av alt mulig fagstoff, spennende og vanskelig! Så kommer et av mine 1000 spr. Hvorfor kan acetylsalisylsyre og nsaids gi astmaanfall? Noen der ute som vil gi meg et svar? :-)
 5. milla87

  SKO!!

  Hei! 1.års stud. og trenger tips til gode sko på jobben og i praksis! Helst typ joggesko?
 6. Jeg forstår! Ja, erfaringsbasert kunnskap er helt sentralt her.. spennende dette altså . En annen ting. På avd, der jeg jobber blir mange behandlet med CPAP, forskjellen mellom denne og BiPAP klarer jeg ikke helt å sette fingeren på?? Nå har jeg jo selvsagt ikke lest så mye på det heller da..
 7. Ah, takk for svar!! Håper ting faller mer på plass når jeg får lest meg opp og får mer erfaring! Bra det er mange dyktige spl der ute Og en annen ting.. Jeg fikk være med en spl på vakt i dag, som skulle på labben og analysere en blodgass.. Å hjelpes, ja jeg ble forvirra.. det var vanskelig å skjønne.. Buffersystem, acidose/alkalose... Har lest og lest på dette i ettermiddag.. Men såå vanskelig å skjønne.. Men regner med det trengs masse erfaring også får å få til dette her...
 8. Aha Da forstår jeg litt bedre.. Så det vil si at pasienten holder tilbake for mye co2 i kroppen da (når han retinerer).. Oi oii.. jeg har masse å lære Tusen takk for svar!!
 9. Hei! Jeg kommer akkurat tilbake fra kveldsvakt på sykehuset der jeg jobber. Jeg har vært på en annen avd der i praksis, men nå er jeg på lungepost. Det er noe sykepleierene snakker på hele tiden, jeg spurte hun ene, men hun rakk aldri svare meg.. ikke finner jeg noe svar heller.. så da spør jeg her En kols pasient ble lagt inn og skulle starte opp med o2, legen og spl sa hele tiden.. Han: -retinerer- ?? Hva betyr det egentlig.. ehhhmm.. Hilsen, snart, 2.års student ;-)
×
×
 • Create New...

Important Information

Privacy Policy