Jump to content
Sykepleiediskusjon

RSL

Members
 • Content Count

  9
 • Joined

 • Last visited

 1. RSL

  Hva tjener du i året

  Nyutdannet. Jobber i hjemmesykepleien og tjener 191,77 kr/timen, 56 kr/timen på kveld og 50 kr/timen helg i tillegg.
 2. Jeg studerte i Bergen og var ferdig utdannet nå til sommeren. Vi gikk på vaskeriet til Haukeland Sykehus og kjøpte uniformer til 20 kr per del:)
 3. Har vært ute for dødsfall på nattevakt, hvor legevakten ikke hadde anledning til å komme. Istedet ble man bedt om å stelle, for så å få bekreftelse på morgenvisitt.
 4. Jeg går sisteåret mitt på HIB. Første året var et ganske tøft år, men hvis du er innstilt kan du nok klare det. De fleste forelesningene er frivillige, så om du er villig til å studere mest på egenhånd og være hjemme med din sønn, går det ann. Men det er også en del praktiske fag på øvelsespost som er obligatorisk og som uansett hadde vært vanskelig å øve på hjemme. I tillegg skal du jo ha en praktisk eksamen før jul. Ikke helt sikker, men mener du kan ha 10% fravær i hvert enkelt obligatorisk fag, og det er ikke så veldig mange timer. Likevel, så er det flere på vårt kull som har hatt barn, så umulig er det nok ikke=) Du kan jo prøve, og skulle det skjære seg er det ikke værre enn å søke permisjon. Lykke til
 5. Sannsynligvis må du nok vente ettersom eksamener normalt holdes 2 ganger.
 6. Hei! Jeg har tenkt å bevege meg inn på alternativ medisin i sykepleien. Dette interesserer meg da jeg synes det er merkelig at mennesker som har et vitenskaplig faggrunnlag kan begi seg ut på noe sånt. I bakgrunnen av oppgaven vil jeg belyse tilliten til sykepleieren som fagperson og etiske forhold, men jeg sliter litt med disse sykepleieteoretikerne. Noen som har noen tips? (Vennligst ikke lag dette til en diskusjon om det er rett og galt med alternativ medisin) Takk for all hjelp:)
 7. Joda, nå er ferien over:) Skal gå tredjeåret nå. Sitter å tygger på jeg skal skrive om i bacheloroppgaven:)
 8. Som sagt være godt forberedt. Frisk godt opp i gamle matematikkprinsipper. Du har supergod tid på eksamen, så regn ut på kladdeark, snu kladdearket og regn ut på nytt igjen:) Tenk over for hver oppgave om svaret ditt er rimelig i forhold til det oppgaven vil ha svar på.
 9. Jeg jobber selv på et sykehjem og jeg ser virkelig utfordringen med å få turnusen til de meget få sykepleierne til å passe med studenten. Internopplæring gjør at man kan slippe å hyre så mange sykepleiere og heller sette hjelpepleiere, studenter (i arbeidssituasjon), ja også ufaglærte til å gjøre oppgaver som ellers ville tilfalt en sykepleier (RIK, medisiner, osv). Ergo er nok dette grunnen til at sykepleierstudenter må følge hjelpepleiere i denne praksisperioden. Det er veldig beklagelig - nok en gang ikke fordi at hjelpepleiere gjør en dårlig jobb -, men fordi studenten får ikke det helhetlige bildet av hva en sykepleier faktisk gjør på en typisk arbeidsdag.
×
×
 • Create New...

Important Information

Privacy Policy