Jump to content
Sykepleiediskusjon

Lotta87

Members
 • Content Count

  8
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Lotta87

 1. Her er en link jeg fikk fra en høyskole om hvordan bokstavkarakterene regnes ut:) http://www.hbv.no/bli-student/slik-soker-du/opptakskrav/regler-for-lokalt-opptak-ved-hbv-article82447-7651.html#Rangering
 2. Her er jeg igjen:) Jeg kom inn, og har klart meg bra. Lever fortsatt med jordmor drømmen, og skal gjøre alt jeg kan for å få en jobb på føde og barselavdelingen fremover. Håper veldig på å gå noen vikariater, men det er vel vanskelig. Litt usikker på hvordan man regner. Sendte en mail om dette en gang, skal se om jeg finner den igjen:)
 3. Jeg fant frem en gammel post her som jeg har skrevet. Her står det at jeg håper på å få et barn til, å søke sykepleien om 2,5 år. Nå har jeg fått en 3. Gutt, og skal søke sykepleier til høsten alt. Tiden går fort :-D
 4. Takk for det:) Føler at valget er ganske enkelt, da det faktisk ikke er noe annet jeg kunne tenke meg å jobbe med. Så, da er det vel bare og begynne:)
 5. Jeg er 26 år og utdanner offsettrykker av alle ting. Har to barn, og har nå bestemt meg for at jeg SKAL bli jordmor:) Etter å ha født to vakre barn, er det ikke noe annet i verden jeg faktisk kunne tenke meg. Svangerskap og fødsel vekker en stor interesse hos meg. Alt er så utrolig spennende!! Elsker selv å gå gravid, selv det å føde:) Har ikke studiekompetansen i boks engang, så må begynne helt på nytt. Siden jeg har svennebrev så trenger jeg heldigvis bare norsk, naturfag, matte og historie. Ønsker også et bar til nå får jeg søker inn på sykepleien, så jeg håper på å søke sykepleien om 2,5 år. Skal bruke tiden godt, først og fremst for å få studiekompetanse, men også å lese dendel fagbøker så det vil være enklere den dagen jeg kan begynne på sykepleien. Håper jeg er jordmor innen jeg er 40:) Flere her går med en drøm om å bli jordmor?
×
×
 • Create New...

Important Information

Privacy Policy