Jump to content
Sykepleiediskusjon

LM3

Members
 • Content Count

  66
 • Joined

 • Last visited

About LM3

 • Rank
  Advanced Member

Profile Information

 • Gender
  Not Telling

Recent Profile Visitors

4,185 profile views
 1. Jeg aspirerer. På skolen lærte vi å aspirere både ved i.m injeksjon og ved subkutane Men jeg lurer.. De ferdig opptrekte sprøytene som Fragmin og Klexane - behøver man ikke aspirere da?
 2. Jeg vet flere gjør det på denne måten, gjerne pumper de opp igjen 1-2 ganger for å dobbelt sjekke seg selv (om de faktisk hørte, da de mener de gjorde). Selv synes jeg det er vanskelig å gjøre det sånn, jeg gjør som deg - slipper lufta gradvis helt ut. Så venter jeg heller noen minutter før jeg sjekker igjen, hvis jeg er usikker. :-)
 3. Jeg har ikke opplevd å måtte finne hybel når jeg skal ha praksis Jeg har heller valgt å kjøre bil til og fra (lengste avstand har vært på 1t og 15 minutter en vei). Men jeg har hørt at andre har hatt litt problemer.. Men noen ganger er det mulig å ringe praksisstedet (når du vet hvor du skal), fordi det hender at de disponerer noen hybler for studenter i praksis
 4. Hvilken skole går du på? Jeg går på HiG og skal ut i praksis fra neste uke. Trakk praksisplass for 4 uker siden.
 5. LM3

  Navnskilt

  Enig med deg. Jeg presenterer meg ikke med etternavn jeg heller. Vil pasientene absolutt vite det, så får de selvfølgelig vite det. Jeg har også et veldig lagt navn (fornavn + etternavn), så det passer ikke inn på et navnskilt hvor navnet er skrevet med store og tydelige bokstaver.
 6. LM3

  Navnskilt

  Jeg har bare fornavn. Vet folk foretrekker litt forskjellig egentlig.. Så blir vel opp til deg selv
 7. LM3

  Sykepleierblogg!

  Spennende! Du må bare skrive sykepleier.blogg.no :-) kom inn med en gang da, men linken funker ikke nei..
 8. Jeg går heltid på Gjøvik, og kan i allefall fortelle at det er en veldig fin skole å studere ved! Sykepleierutdanningen er kjempe bra! Har du vært inne på HiG´s sine nettsider? Hvis ikke: http://hig.no/studietilbud/helse/bachelor/bspl under filmen som ligger der, der ligger det et informasjonshefte om deltid/desentralisert
 9. Jeg var på skole. Fikk være med på grupper, vaksinering (observering) og individuelle samtaler.
 10. LM3

  Sluttattest

  Takk! Hadde ikke tenkt på med personlig omtale uansett, vil bare ha skriftlig bevis på at jeg faktisk har jobbet der i det tidsrommet :-)
 11. Jeg hadde da jeg hadde psykiatripraksis! I tillegg så troor jeg vi skal ha det når vi har praksis i hjemmetjenesten. Jeg synes det var veldig moro, men fy søren så sliten jeg ble! Det var slitsomt på en helt annen måte, en måte som jeg egentlig ikke klarer helt å beskrive. Nå fikk jeg være med på både det ene og det andre der, så det kan godt hende det var derfor. Men det var uansett veldig spennende, og veldig lærerikt!
 12. LM3

  Sluttattest

  Åja! Det kan godt hende
 13. LM3

  Sluttattest

  Tok kontakt med en tidligere kollega, og fikk greie på hvem som hadde ansvaret da jeg var ansatt! :-) Så da skal jeg kontakte rette person over helga.
 14. LM3

  Sluttattest

  Never mind! Har fått ordnet det
×
×
 • Create New...

Important Information

Privacy Policy