Jump to content
Sykepleiediskusjon

tonjeo

Members
 • Content Count

  13
 • Joined

 • Last visited

About tonjeo

 • Rank
  Member

Recent Profile Visitors

1,112 profile views
 1. tonjeo

  Nattilegg

  Hei Hvor mye får man i natt og helgetillegg sånn ca?
 2. tonjeo

  Økonom som drømmer om å bli jordmor

  Hei. Jeg har også samme ønske. Har en jobb som er veldig godt betalt, men føler for en jobb som gir meg mye mer. Jeg er eldre enn deg da, 43. Tenker allikevel at gjør jeg dette nå får jeg en jobb jeg vil virkelig være glad i til jeg blir pensjonist. Hvor i landet bor du @guestjente28?
 3. tonjeo

  Tips til voksen student

  Takk for fint svar @Florry det meste går med riktig innstilling:-)
 4. tonjeo

  Lønn

  Hei. Hva i snitt tjener en sykepleier som jobber turnus på sykehus?
 5. Hei. Trenger noen tips fra dere som har studert sykepleie i voksen alder. Er selv 43 år. Gift og har to barn. Jobbet mange år i privat sektor, men har nå lyst til å realisere drømmen min om å bli sykepleier. Starte studier i Oslo neste høst. Må ta opp et par fag først. Går det å studere med barn, boliglån og er det mulig å jobbe litt ved siden av? Blir en total endring for oss, men har lyst til å gjøre noe annet som gir mer mening. Trenger noen motivasjonshistorier som hjelper meg det neste året som må gås med til sparing til veien videre?
 6. tonjeo

  Lønn sykepleier sykehus

  Hei. Hva ligger en normal årslønn på for de som jobber tredelt turnus på et sykehus?
 7. tonjeo

  Nyutdannet og forhandling om lønn

  Hei Dette er jeg også nysgjerrig på, og hvordan tilleggene er ift grunnlønnen.
 8. tonjeo

  HiOA eller Diakoniva

  Godt å høre at naturfag også er ok fag å ta opp siden det er noen år siden sist?? Blir spennende å høre hvordan det går med deg. Håper du gir en status her så vi får fulgt med. Er i samme båt,og er motiverende å lese om folk som tørr å leve ut drømmen sin???
 9. tonjeo

  Karakter 3 i matte

  Hei. Tenker også dette er bra. Jeg dekker det kravet. Tenkte mer på at det kanskje blir litt enklere å komme inn hvis noen faller fra også.
 10. tonjeo

  Karakter 3 i matte

  Hei Noen som vet når eventuelt regjeringens krav tll karakteren 3 i matte for å komme inn på sykepleier studiet skal gjelde ifra og når det skal vedtas?
 11. Hei Vurderer å starte opp å studere til sykepleier etter 12 år i arbeidslivet hvor jeg har jobbet med helt andre ting. Føler for noe nytt og mer givende arbeid, og har alltid hatt et ønske om å bli sykepleier. Nærmer meg 40 og har to barn, så er usikker på om jeg bør ta det på heltid eller deltid. Har noen gått på Diakonhjemmets utdannelse på deltid? Er det samlinger hver uke? Er det noen andre med erfaring som begynte å studere i voksen alder og som kombinerte dette med familielivet?
×

Important Information

Privacy Policy