Jump to content
Sykepleiediskusjon

tonjeo

Members
 • Content Count

  16
 • Joined

 • Last visited

About tonjeo

 • Rank
  Member

Recent Profile Visitors

1,451 profile views
 1. @Shania kan du fortelle litt om hvordan studiene har gått? Jeg vurderer det samme fra høsten av, og er i samme situasjon som du var i.
 2. tonjeo

  Lønn

  Hei Er det mye tillegg man får som sykepleier utover fastlønnen?
 3. Hei Er det noen voksne studenter her som har startet på sykepleieutdannelsen og som har noen tips ift å få til å studere øknomisk når man har barn og huslån. Jeg har et sterkt ønske om å starte opp nå til høsten, men lurer på hvordan dere får det til å gå rundt økonomisk. Hvordan bruker dere tiden også som student, rekker dere å ta dere av familien samtidig?
 4. tonjeo

  Nattilegg

  Hei Hvor mye får man i natt og helgetillegg sånn ca?
 5. Hei. Jeg har også samme ønske. Har en jobb som er veldig godt betalt, men føler for en jobb som gir meg mye mer. Jeg er eldre enn deg da, 43. Tenker allikevel at gjør jeg dette nå får jeg en jobb jeg vil virkelig være glad i til jeg blir pensjonist. Hvor i landet bor du @guestjente28?
 6. Takk for fint svar @Florry det meste går med riktig innstilling:-)
 7. tonjeo

  Lønn

  Hei. Hva i snitt tjener en sykepleier som jobber turnus på sykehus?
 8. Hei. Trenger noen tips fra dere som har studert sykepleie i voksen alder. Er selv 43 år. Gift og har to barn. Jobbet mange år i privat sektor, men har nå lyst til å realisere drømmen min om å bli sykepleier. Starte studier i Oslo neste høst. Må ta opp et par fag først. Går det å studere med barn, boliglån og er det mulig å jobbe litt ved siden av? Blir en total endring for oss, men har lyst til å gjøre noe annet som gir mer mening. Trenger noen motivasjonshistorier som hjelper meg det neste året som må gås med til sparing til veien videre?
 9. Hei. Hva ligger en normal årslønn på for de som jobber tredelt turnus på et sykehus?
 10. Hei Dette er jeg også nysgjerrig på, og hvordan tilleggene er ift grunnlønnen.
 11. Godt å høre at naturfag også er ok fag å ta opp siden det er noen år siden sist?? Blir spennende å høre hvordan det går med deg. Håper du gir en status her så vi får fulgt med. Er i samme båt,og er motiverende å lese om folk som tørr å leve ut drømmen sin???
 12. Hei. Tenker også dette er bra. Jeg dekker det kravet. Tenkte mer på at det kanskje blir litt enklere å komme inn hvis noen faller fra også.
 13. Hei Noen som vet når eventuelt regjeringens krav tll karakteren 3 i matte for å komme inn på sykepleier studiet skal gjelde ifra og når det skal vedtas?
×
×
 • Create New...

Important Information

Privacy Policy