Jump to content
Sykepleiediskusjon

Betsy K.Eriksen

Members
  • Posts

    25
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Betsy K.Eriksen

  1. Hei, mitt navn er Betsy,er egentlig fra Stavanger,men bodd i Kristiansand siden 1982,fødte mine 3 barn der,1983,1985 og ei attpåkatt i 2000,ble også utdanna der på Høyskolen i Agder.fra 1994-1997,har jobba litt på sykehus,men jobbet fast på et sykehjem i sentrum fra juni 1997-2010 ,som sykepleier og gruppeleder,og 1 år som avd.leder men kun 10 pr.sammen med ei kollega som hadde 20 pr.(men 2 års perm u/ lønn mens jeg testet å bo på Gran Canaria og gått på spansk kurs )

    Dette da jeg har slitt med vonde skuldre etter mange års arbeid på sykehjem,med dårlig bemanning,og da jeg var ass.avd.leder,tok jeg på meg mye ekstra , når man ikke fikk tak i vikarer på kort tid.

    Sa opp jobben for 1 år siden,da skuldrene mine har blitt helt bra av varmen her nede,(testa hos legen min i Kr.S. i sommer,)

    og håper jeg kan få meg jobb her nede.Har jobba 1 år på et engelsk beautycenter,som tolk og junior,,dvs vaske hår,håndklær,åpne og klargjør senteret om morgenen.Kjenner eieren,men er dårlig betalt,kun 5 euro i timen,

    ligger t.o.m under den kommunale lønna her nede,for de som feier ol. de har nesten 6 euro i timen.

    Er noen turer Norge,da jeg har mine 2 elsdte barn der,som bor for seg selv.

    Her på Gran C,bor jeg med min kjæreste og yngste jenta på 13.

    Så holder jeg på å skrive cv på europass og mye og sette seg inn i,men ser bra ut til nå.

    Vil også si, synes det var kjempehyggelig å finne et sykepleieforum,fant da jeg googlet om hva et tjenestebevis skal inneholde. :D

×
×
  • Create New...

Important Information

Privacy Policy