Jump to content
Sykepleiediskusjon

Snowball

Members
 • Content count

  10
 • Joined

 • Last visited

 1. Snowball

  Noen med erfaring fra UiN?

  Studentmiljøet vil nokk ikke være det samme som i Oslo, men det er regelmessige arrangementer for studenter. Det har såklart mye å si hva du gjør det til selv. Bodø er også (åpenbart) en mye mindre by en Oslo, med alt det bringer med seg. Når det er sagt er jeg fornøyd med tiden min her i Bodø. Studiet i seg selv er også bra (men vær forberedt på at UiN sender studenter ut i praksis så langt som til Lofoten og Vesterålen (og rundt omkring i salten, opptil 4-5 timer unna Bodø by.) Det er ingen garantier for at du vil få praksisplasser i Bodø. Mitt kull går nå ut i praksis i spesialisthelsetjenesten i April, og skal da ikke tilbake til skolen før Januar 2016. Det er flere i kullet mitt som blir nødt til å si opp sin boplass i Bodø for å flytte til praksisstedet, og må finne seg nytt sted når de kommer tilbake.
 2. Snowball

  Noen med erfaring fra UiN?

  Er for tiden 2.års student ved Sykepleien på UiN Bodø, kan si litt om det senere når jeg er ferdig på skolen.
 3. Snowball

  Realitetsorientering hos demente

  Ser ingen grunn til å knuse noens hjerte x antall ganger per dag...
 4. Snowball

  Mye morfin, liten effekt!

  Det er vist et populært brukt legemiddel ved terminal kreftpleie i andre land. Markedsføres under navned "Dilaudid" i USA for eksempel, veldig populært etter som jeg forstår.
 5. Snowball

  Mye morfin, liten effekt!

  Gjorde et lite søk på internett og Hydromorfon http://www.felleskatalogen.no/medisin/palladon-mundipharma-578245 kan kanskje være en kandidat?
 6. Snowball

  PVK i halsvene?

  Hei, lurer på om det er noen som har gjort/vært borti dette? Eksempel i video under. Mvh. Sykepleierstudent.
 7. Snowball

  Navnskilt

  Er fortsatt ubestemt hva jeg skal ha på mitt skilt når jeg kjøper et, men det var en del gode tanker om emnet i denne tråden. http://sykepleiediskusjon.net/index.php?showtopic=573
 8. Hei, jeg er en gutt på 22år og har akkurat begynt mitt andre semester (førsteår) på Bachelor Sykepleie. Lurker litt på forumet her for tiden.
 9. Tatt det opp med sjefen din enda med/uten hell? Eventuelt tillitsvalgt. Har du en skriftlig avklaring på dette eller var det en muntlig avtale?
 10. Snowball

  Sykehus- ambulanse- og legeserier på TV

  Neste Mandag, Tirsdag & Onsdag.
×

Important Information

Privacy Policy