Jump to content
Sykepleiediskusjon

IdaJ

Members
 • Content Count

  265
 • Joined

 • Last visited

About IdaJ

 • Rank
  Advanced Member

Recent Profile Visitors

6,315 profile views
 1. Dem har dessverre ikke noe godt forhold så det er nokk ikke aktuelt. Men kan be kollega om å kanske høre med hovedtillitsvalgt, dem burde nokke kansje hvite..
 2. Hade vart fint om noen vært hva lovverket sier om det. Har selv ikke funnet noe å ikke min kollega heller.
 3. Er en kollega/venn mer det handlar om. Men i dennes arbeidskontrakt står 100% stilling dag og kveld. Ikke noen nattevakt i turnusen utan min todelt dag å kveld.
 4. Da jeg jobbet i hjemmetjenesten kunde man få vedtak på blodprøvetaking i hjemmet dersom man ikke kom seg til legesenter av helsemessige tilstand.
 5. Hei Noen som veit om arbeidsgivere har rett att bytte en dag/kveld-stilling til nattevakt-stilling uten att den ansatte ønsker dette selv? Har prøvd å sjekke på nettet men finner ikke noe om dette
 6. Hei 😊 Så kult 😊 Hvor bor du og skal du jobbe samtidig med studiene? Jeg bor i Trondheim å jobber på sykehjem å skal gjøre det under studiene.
 7. Master i klinisk sykepleier kan man søka uten å ha arbeidserfaring.
 8. Så leng snittet blir 35,5t/uke så utløser ikke overtid uansett om man jobber mange vakter i strekk. Men låter ikke bra å jobbe 8 vakter i strekk. Der jeg jobber har vi alltid fri før å etter arbeidshelg (om vi ikke tar på oss ekstravakt), jobber 100% og var tredje helg.
 9. Noen som skal begynne på Master i klinisk sykepleie ved Nord Universitet Bodø til høsten å er fra Trondheim eller områder runt omkring? Skal selv begynne nå til høsten å tenkte om det finns noen i nærheten som å skal begynne 🙂
 10. Da skjønner æ at legevisitten ikke tar så lang tid. Vi er to spl som har legevisitt (unntak i ferieavvikling) å da har 24 pasienter hver. Vi har legevisitt fast hver torsdag, å i tillegg multidosebestilling, medisinbestilling og opplegg av dosetter. Vi er dessuten pr. nå kun 3 spl å en vpl som skal ta ansvar for alle 6 fløyan, men vi er oppdelt så vi er to spl i 1.etg å en spl (meg) å en vpl i 2.etg. Men fra sommeren kommer det ytterligere to spl.
 11. Det låter utfordrende med så lite tid... Men er det ett litet sykehjem? Vi har to etg (avdelinger) med 3 fløyer på hver etg. Å totalt 48 pasienter (kan ta emot opp til ca 50 pas). Legevisitten tar hele dagen da den er oppdelt i to omganger.
 12. Jobber selv på sykehjem etter noen år i hjemmesykepleien. Opplever ikke at æ står i stell fra morgen til lunsj, var neste mere det i hjemmesykeplein... Har mange sykepleieroppgaver i løpet av dagen å blir ibland fritatt fra stell (går da på topp) for å gjøre andre oppgaver; kontroll av multidose, opplegg/kontroll av dosetter, legevisitt, vedtaksskriving etc. Blir ibland fritatt når jeg er allein spl på hele huset (48stk pasienter). Å vi er i regel ute fra avdelingen fra 10-13 for å gjøre sykepleieroppgaver. Men andelen sykepleieroppgaver varierer jo fra sykehjem til sykehjem. Vi kan i regel gjøre det meste av behandlingen på sykehjem isteden får å sende in dem. Har både ab-infusioner, vesketerapi, smertepumpe måntlig og har tidligere også gitt blodtransfysion på sykehjemmet. Æ vært positivt overrasket hvordan bra jeg faktiskt trives på sykehjem da æ var veldig skepsis før æ startet 🙂
 13. IdaJ

  PVK HEPARIN

  Da jeg jobbet i hjemmetjenesten brukt vi heprinlås på pvk på en pasient. Pasienten hade veskebehandling en gong per døgn å var meget svårstukken, så vi ønsket at pvk skulle holde så leng som mulig derav heprinlås. Pasienten fikk tilslutt picc-line istenden, mye bedre en pvk 😊 Ellers har jeg faktisktaldrig vært med om heprinlås på pvk, kun på cvk/hickman.
 14. Nei. Gir kun dormicum/midazolam om der finnes ett behov for det men ikke per automatik nei.
 15. Men Dormicum/midazolam er ikke smertelindrende uten endast beroligende som forsåvidt kan ha en liten effekt på smerter da dem får slappe av.
×
×
 • Create New...

Important Information

Privacy Policy