Jump to content
Sykepleiediskusjon

IdaJ

Members
 • Content Count

  273
 • Joined

 • Last visited

About IdaJ

 • Rank
  Advanced Member

Recent Profile Visitors

6,399 profile views
 1. Lønn er ikke allt. Personlige for meg er faktiskt bra arbeidsmiljø og att jeg er på er arbeidsplass jeg trives på bedre en høy lønn. Men man skal uansett aldrig gå med på lavere lønn en hva tariffavtaler sier.
 2. Kan lukte mæ til UVI, melena å magesyken. Kjenner med engang om noen har UVI og har hittil aldrig hatt feil
 3. NaCl som er til for i.v å s.c er sterilt og NaCl skyllevæske er ikke sterilt.
 4. Da må du sende bekymring til deres/dennes fastlege. Du må også ta kontakt med NSF eller Råder for sykepleieretikk for å spørre hva du kan gjøre. Du kan også sykepleierns enhetsleder å melde ifra om bekymring om helsetilstand.
 5. Dem har dessverre ikke noe godt forhold så det er nokk ikke aktuelt. Men kan be kollega om å kanske høre med hovedtillitsvalgt, dem burde nokke kansje hvite..
 6. Hade vart fint om noen vært hva lovverket sier om det. Har selv ikke funnet noe å ikke min kollega heller.
 7. Er en kollega/venn mer det handlar om. Men i dennes arbeidskontrakt står 100% stilling dag og kveld. Ikke noen nattevakt i turnusen utan min todelt dag å kveld.
 8. Da jeg jobbet i hjemmetjenesten kunde man få vedtak på blodprøvetaking i hjemmet dersom man ikke kom seg til legesenter av helsemessige tilstand.
 9. Hei Noen som veit om arbeidsgivere har rett att bytte en dag/kveld-stilling til nattevakt-stilling uten att den ansatte ønsker dette selv? Har prøvd å sjekke på nettet men finner ikke noe om dette
 10. Hei 😊 Så kult 😊 Hvor bor du og skal du jobbe samtidig med studiene? Jeg bor i Trondheim å jobber på sykehjem å skal gjøre det under studiene.
 11. Master i klinisk sykepleier kan man søka uten å ha arbeidserfaring.
 12. Så leng snittet blir 35,5t/uke så utløser ikke overtid uansett om man jobber mange vakter i strekk. Men låter ikke bra å jobbe 8 vakter i strekk. Der jeg jobber har vi alltid fri før å etter arbeidshelg (om vi ikke tar på oss ekstravakt), jobber 100% og var tredje helg.
 13. Noen som skal begynne på Master i klinisk sykepleie ved Nord Universitet Bodø til høsten å er fra Trondheim eller områder runt omkring? Skal selv begynne nå til høsten å tenkte om det finns noen i nærheten som å skal begynne 🙂
 14. Da skjønner æ at legevisitten ikke tar så lang tid. Vi er to spl som har legevisitt (unntak i ferieavvikling) å da har 24 pasienter hver. Vi har legevisitt fast hver torsdag, å i tillegg multidosebestilling, medisinbestilling og opplegg av dosetter. Vi er dessuten pr. nå kun 3 spl å en vpl som skal ta ansvar for alle 6 fløyan, men vi er oppdelt så vi er to spl i 1.etg å en spl (meg) å en vpl i 2.etg. Men fra sommeren kommer det ytterligere to spl.
×
×
 • Create New...

Important Information

Privacy Policy