Jump to content
Sykepleiediskusjon

lenek

Members
 • Content Count

  6
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by lenek

 1. lenek

  Ansiennitet og lønn

  Ja det gjorde jeg, dette står også på min arbeidskontrakt ? Har snakket med nsf rådgiver som skal hjelpe til videre da jeg har krav på å følge lønnstrinnene da kommunen ikke har lov til å bruke falsk ansiennitet.. Blir spennende å se hvordan utfallet blir..
 2. lenek

  Ansiennitet og lønn

  Hei. Jeg startet å jobbe som nyutdanna spl på ett sykehjem i 2016. For å "lokke" spl til å søke skulle vi få lønn for 10års ansiennitet. Har jeg krav på da å få lønnsøkning etter min ansiennitet? Etter 2år, 4år, 6år osv... Noen som vet? Har sendt en epost til nsf...
 3. Tok opp en case med tilsynslegen idag ang ett tilfelle jeg hørte om hvor jeg jobber. Fentanyl smerteplaster falt av etter en dusj, andre dag med plaster, deretter ble det satt på ett nytt rett etterpå.. Bør det ikke ventes noen timer før ett nytt plaster kommer på?? Tilsynslegen hadde ingen gode svar.. Noen som vet?
 4. Hei. Ganske fersk sykepleier. Er det noen her som kan gi meg en rask, god oversikt når de forskjellige avføringsmidlene bør bli brukt. Dulcolax, microlax, toilax, laktulose, movicol...andre? Dette er medikamenter som står på lista over hva vi kan "forordne" selv.. På sykehjemmet hvor jeg akkurat har startet å jobbe føler jeg at kunnskapen rundt dette temaet er for dårlig - og jeg får ingen konkrete svar når jeg spør.
 5. Jeg hadde en situasjon for noen dager siden der jeg var i praksis på et bofellesskap hvor det bor brukere med rus og/eller alvorlig psykisk lidelse. Vi skulle inn til en bruker å gi medisiner. Jeg fikk god informasjon fra kontaktsykepleier; psykose og hasj. Hjertet mitt stoppet helt opp når jeg så hvem personen var. En jeg har hatt mye kontakt med tidligere, men nå er det vel 5-6 år siden sist. Jeg fikk en veldig vond følelse og samtidig syntes veldig synd på han. Jeg hadde ingen anelse! Gjør virkelig vondt inni meg.. huff... Men han har jo fått behandling og ingenting er bedre enn det. Ville veldig gjerne ta en samtale med han, men velger å la det vær. Om han ønsker det så tar nok han kontakt. Dette vil jeg ta med i praksisoppgaven min og reflektere litt rundt. Er det noen som har forslag til relevant litteratur? Jeg har skrevet ang taushetsplikten og følger av brudd på den som jeg fant på lovdata og litt på helsedirketoratet sine sider.. Er det noen andre som har opplevd lignende situasjon? Hvordan følte du deg?
 6. Hei Jeg skal henvise til litteratur i praksisoppgava mi der jeg har tatt i bruk et informasjonsheftet som forteller om dagsenteret jeg er i i praksis. Hvordan skal jeg skrive opp dette i kildehenvisninga mi? Står ikke noe om opptrykksdato eller navn på heftet..
×
×
 • Create New...

Important Information

Privacy Policy