Jump to content
Sykepleiediskusjon

laineg

Members
 • Content count

  5
 • Joined

 • Last visited

About laineg

 • Rank
  Newbie
 • Birthday 12/30/1976

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

1,396 profile views
 1. laineg

  Praksis i Australia

  Skal studere palliativ sykepleie, og har i den sammenheng lyst til å ha praksis i Australia. Dette da Australia er kjent for god palliativ omsorg, og regner med at jeg da vil lære mye. Lurte da på om det er noen som har hatt praksis der tidligere? (enten innen palliativ sykepleie eller kreftsykepleie e.l.) Er det noen som har hatt lignende type praksis i utlandet, bare i andre land, så tar jeg gjerne imot forslag. (Har tidligere hatt praksis i Afrika, så vil gjerne ha denne praksisen i et annet land).
 2. laineg

  Lønn ved siden av studier

  Jeg har 185 kr timen, og jobber i kommunen. Er da hjelpepleier fra før med snart 8 års ansiennitet. (lønna varierer fra kommune til kommune). Hver kommune har ulike ordninger angående lønn for studenter på de ulike årsenhetene. I kommunen jeg jobber fikk/får jeg 5000 kr ekstra i året for hvert studieår. Som andreårsstudent er lønna den samme som en fagarbeider har. Som deltidsstudent (som jeg er), får jeg ikke lønn som tredjeårsstuden før skolen starter igjen, dette til tross for at tredjeåret startet i Desember.
 3. laineg

  Når starte jobbsøking?

  Jobber nå som hjelpepleier i 95 % stilling, og har fått permisjon med lønn fra jobben mot at jeg binder meg et år i kommunen etter endt utdannelse. Etter som avdelingsleder fortalte så skal de sette meg i en sykepleierstilling tilnærmet samme stillingsprosent som det jeg jobber nå, men at de skal finne arbeidsplass til meg der det er behov. Tenker da at jeg har ingen anelse om hvor jeg blir å havne, og har dermed lyst å søke selv på en stilling som jeg ønsker. (må vel være i kommunen siden jeg har "pliktår" der). Fordelen med at jeg får tildelt en stilling er jo at den vil være en fast stilling på rundt 95%, men bakdelen er jo at jeg kan havne hvor som helst og dermed få en jobb jeg ikke ønsker... Derfor jeg vil søke jobb så tidlig som mulig, slik at jeg vet hva jeg blir å gå til.
 4. laineg

  Når starte jobbsøking?

  Takk for svar. Har blitt lovd jobb 2 av stedene jeg har vært i praksis, men velger å ta det med "en klype salt", for en vet jo aldri om de har noe ledig når jeg er ferdig utdannet og eventuelt hvor stor stilling de kan tilby på daværende tidspunkt. "Loven" om å likestilles var det en veileder jeg hadde i praksis som fortalte meg om. Hun var hovedtillitsvalgt i Fagforbundet, så tror at det er noe i det da. Får ta kontakt med henne og høre.
 5. laineg

  Når starte jobbsøking?

  Har ca 7 mnd igjen av endt sykepleierutdanning, og lurte da på om det er noen som vet når en kan begynne å søke jobb? Har hørt at når det er 6 mnd igjen av utdannelsen så kan man søke og da bli likestilt med de som allerede har utdannelse, men vet ikke hvor jeg finner den loven. (dette er blitt fortalt av en person som jobber i Fagforbundet).
×

Important Information

Privacy Policy