Jump to content
Sykepleiediskusjon

Muummi

Members
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Muummi

 1. Jeg jobber i hjemmetjenesten og der har vi fått en pasient som skal ha Mucomyst til inhalasjon som er på 10ml hetteglass. Kommer på jobb etter noen dager og da har helsefagarbeiderene på jobben fått opplæring i å trekke opp fra hetteglass. Er dette ok? Jeg mente det bare var sykepleiere som hadde lov å trekke opp medikamenter, uavhengig hvilket medikament der er?
 2. Har vært sykepleier i 2år. Jobber i Hjemmetjenesten og fikk forhandlet meg til 4 års ansiennitet når jeg startet der som nyutdannet. Nå skal jeg flytte til en kommune der det er mangel på sykepleiere. Hva tror dere er realistisk å kunne forhandle meg frem til? Tenker å spørre om lønn etter 10 års ansiennitet. Hva tenker dere om dette? Mannlig Sykepleier 30
 3. Hei! Er nå i begynnelsen av min siste praksisperiode, og har satt opp mål for praksisen. Men lærer vil at jeg skal sette opp målene inndelt i uker, der det står hva jeg skal jobbe med for hver uke. I tidligere praksiser har jeg ikke gjort dette, og det har vært greit. Det jeg synes er problemeatisk med å sette opp målene uke for uke. Er jo at jeg ikke veit om jeg får jobbet med det akkurat den uken. Det er jonikke sikkert det er noen innkomster eller utreiser akkurat den uken jeg vil fokusere på det. Hvordan har dere andre gjort det, når dere har satt opp mål uke for uke?
 4. Jeg trenger hjelp til å finne på hva jeg skal skrive om. Jeg er for tiden i praksis på en legevakt, men synes det er så vanskelig å finne på noe å skrive om. Er det noen som har noen tips til meg om hva jeg kan skrive om? På forhånd takk! :-)
 5. Har fått 8 ukers praksisplass i psykiatri på Nakuhel-senteret i Asker. Er det noen som har vært i praksis her tidligere, og kunne tenke seg å dele noen erfaringer? Utifra nettsidene virker det veldig "alternativt". Noen som vet om dette er en døgnbemannet institusjon, eller er det kun snakk om dagvakter? Ser heller Ikke ut til at det er spesielt mange sykepleiere som jobber her. Noen som har litt info om denne plassen?
×
×
 • Create New...

Important Information

Privacy Policy