Jump to content
Sykepleiediskusjon

raha.andish

Members
 • Content count

  3
 • Joined

 • Last visited

About raha.andish

 • Rank
  Newbie

Recent Profile Visitors

1,154 profile views
 1. raha.andish

  Skal begynne å jobbe på sykehjem :)

  Når du begynner å jobbe på et sykehjem må du si " Ha det bra" til sykepleie ferdigheter. Du må bare vaske rumpa og tallerken. Bare noen prosent faglige ting og dokumentasjon.....ellers er du akkurat som en pleiermedarbeider eller hjelpepleier pluss at du har masse ansvar... Du mister halsa (ryggen, osv)..
 2. raha.andish

  En pasient har seksuelt atferd mot meg som ansatte

  Tusen takk for kommentaren. Jeg har forklart hele historien til min av.leder flere ganger. Jeg kjenner hvem som er tillitsvalgt men jeg vet ikke hvem som verneombud. Jeg skal spørre. Takk.
 3. Hei alle sammen Jeg trenger en veiledning om dere kan hjelpe meg. Jeg jobber på et sykehjem. Det er en mannlig pasient som plager meg hele tiden. Han beføler meg (på rumpa, puppene osv...). En dag prøvde han å antaste meg med makt (han dro meg mot seg i senga og han bruker fysisk makt mot meg ) slik at jeg fikk skade i hånden min og ble sykemeldt 1 uke. Da jeg begynte å jobbe, startet han igjen. Han har oppmerksomhet bare mot meg. Nå er jeg veldig dårlig og har fått psykiske problemer og jeg er så redd å gå til pasienten. Avdelingslederen bryr seg ikke om det og hun sier at når dere er 2 helsepersonell hos han, blir det ikke noe problem!!. Men når vi er 2, fortsetter han å beføle meg foran andre også men ikke foran kona.Jeg får panikk og er veldig redd hver gang som jeg er hos han selv om jeg har en kollega ved siden av meg. Nå er jeg veldig deprimert og jeg syns at det er en form av overgrep men ingen bryr seg fordi de sier at han er syk men han er veldig klar å tenke. Når hans kona er på besøk, oppfører han seg helt annerledes slik at kona ikke tror på oss helsepersonell. Kan noen hjelpe meg? Hva skal jeg gjøre? Hvordan kan jeg få hjelp?
×

Important Information

Privacy Policy