Jump to content
Sykepleiediskusjon

Betty89

Members
 • Content Count

  36
 • Joined

 • Last visited

About Betty89

 • Rank
  Advanced Member

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Heisann. Nå har jeg jobbet på sykehuset i to år, fra jeg var ferdig utdannet i 2011. Jeg har vært på to forskjellige poster. Den sengeposten jeg er på nå er veldig spennende, og jeg har opplevd å få mye skryt for godt arbeid. Dessverre er det veldig travelt på denne avdelingen, og man løper stort sett hele dagen (spesielt på dagvakter). Det har hendt flere ganger at jeg rett og slett ikke får tid til å sette med ned for å ta lunsj eller gå på toalettet. Ellers synes jeg ikke noe om å gå 3-delt turnus. Jeg merker det tar litt på helsa når man konstant må snu på døgnet (dag, kveld, natt). Det hadde vært lettere om nattevaktene ble kuttet. Jeg jobber 100% og ønsker ikke å gå ned i stilling, i og med at jeg trenger penger til leilighet etc. Hadde lønnen vært skyhøy, så skulle jeg nok klart meg for da hadde all stresset vært verdt det. Men jeg føler jeg løper og stresser hele dagen, for en liten sum. Jeg ble også spurt om å ha studenter nå til høsten, og svarte ja. Jeg ble litt tatt på sengen, og sier som regel ja til det meste. Jeg angrer litt på det, da det kommer til å gjøre dagene enda travlere (uten ekstra lønn). Så jeg har dessverre begynt å tenke i de banene at jeg kanskje burde komme meg ut i kommunen? Det er mindre travelt (har jeg fått inntrykk av), tjener bedre og ikke trenger å stresse med parkering osv. som på sykehuset. Men så er jeg redd det vil bli for forutsigbart i kommunen, at jeg ikke kommer til å få det så spennende som på sykehuset. Så hva gjør jeg? Er det noen andre som har gått til kommunen? Angrer dere? Hilsen 24 år gammel sykepleier.
 2. Hei. Vi har tenkt å skrive bachelor oppgave og trenger en sykepleierteoretiker i forhold til oppgaven vår. Oppgaven vi skal skrive handler om demens og legemidler, med fokus på etikk og forskrifter i forhold til administrasjon av legemidler til den aldersdemente. Hvem tenker dere passer her ?
 3. Hei hei. Jeg er nå i medisinsk praksis. Jeg har brukt opp alle mine 3 dager som jeg kan ha fravær. Uventet døde noen nær meg, og jeg skal prøve å reise hjem så fort jeg kan. Jeg har to uker igjen av praksis, denne og neste. Neste uke skal jeg ha sluttevaluering på mandag, men saken er at jeg har en refleksjonsvakt på onsdagen. Denne ønsker jeg å ikke møte opp på, da jeg vil reise hjem på tirsdag. Dermed tenker jeg at jeg består på mandag, men så er jeg "syk" på onsdagen. Kan hun stryke meg da? Når hun har sannsynligvis har signert "bestått" på mandagen? Eller bør jeg bare spørre om å få fri denne onsdagen? Men er redd hun sier nei. Så kan en lærer stryke deg igjen etter hun har signert bestått, når en har en refeksjonsvakt igjen??'' Help!! Må finne dette ut fort da jeg skal bestille flybilett.
 4. Hei Jeg har nylig fått vite at jeg har fått praksis plass på medisinsk avdeling hjerte. Er det noen som kan fortelle meg hva jeg møter det? De er vel tålig oppegående tenker jeg? Jeg trodde det var hjerteovervåkning jeg skulle på. Tror dere det er spennende på medisinsk hjerte?
 5. Hei. Takk for tips Oppgaven er levert og jeg er fornøyd Min problemstilling ble: " Hvordan kan sykepleier motivere deprimerte pasienter til ECT behandling uten å overskride pasientens autonomi" Takk igjen..
 6. Jeg synes Etisk vurdering er noe av det verste temaet jeg kunne få. Jeg har nå formulert denne problemstillingen: " Hvordan kan sykepleier motivere pasienter til behandling uten å overskride pasientens autonomi" ? Hva synes dere? Takk
 7. ingen? Jeg stryker snart her altså............... Etikk kan jeg veldig lite om. Synes også det står så lite om det, og det som står er skikkelig avansert.
 8. Takk for svar Det va en kvinnlig pasient på avdelingen. Hun var inne på tvang grunnet paranoia og vrangforestillinger. Hun var en eldre dame. (var på alderpsyk.) Hun forsto ikke hva hun hadde der inne å gjøre å kunne ikke se selv at hun trengte hjelp. Hun ønsket sterkt å komme hjem igjen, men det var snakk om at hun heller skulle få plass på lukket avdeling på sykehjem. Kommer noen av dere på noen problemstilling som omhandler Etisk vurdering? Takker og bukker!
 9. Jeg skal skrive en mini bachelor oppgave før sommeren. 4000 ord på en uke. Vi har kunn fått et tema. Vi skal lage en problemstilling, og skrive en oppgave om den. Temaet er: Etisk vurdering. Vi må ta utgangspunkt i den siste praksisperioden som var psykiatri, og ta ut i fra en pasient situasjon. Jeg er helt låst. Kommer ikke på noen spesielle etiske problemstillinger jeg møtte på. Jeg kan jo dikte opp en historie, men kan noen hjelpe meg med en problemstilling som kan være relevant og forholdsvis lett å skrive om? Takker til den som prøver =)
 10. Hei. Jeg skal i praksis på en geriatisk avdeling i min psykiatri praksis. Er det noen som har erfaring hvordan dette er? Vet at de som jobber på psykiatrisk ikke må ha sykepleie klær, men må man det på den avdelingen? Blir det som å jobbe på gamle hjem, bare at pasientene er sykere? Takk
 11. Hvilke sykepleieoppgave skal man være oppmerksom på ved behandling av antidepressive medikamenter? Observasjoner av virkning, og evt. bivirkninger! Noe mer?
 12. Psykotiske episoder mente jeg, beklager
×
×
 • Create New...

Important Information

Privacy Policy