Jump to content
Sykepleiediskusjon

Missi

Members
  • Posts

    12
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Missi

  1. On 6/18/2020 at 2:18 PM, Guest Gjest A said:

    Hei ☺️ 
     

    jeg er nå nyutdannet sykepleier og starter med et sommervikariat på  et sykehus nå i juni.

    Under studiene var jeg sykemeldt ett år pga psykisk stress og angst og er nå redd for at dette skal eksalere ( fordi angsten er der) . Nå er Jeg er mest redd for å få panikk angst som ny spl hvor kolleger eller leger vil tvile på at jeg er skikket til å jobbe som sykepleier. 

    Jeg elsker mennesker og jeg synes yrket i seg selv er spennende , men jeg tviler så på Mine egne ferdigheter at det ødelegger nesten sagt «livet» mitt for tiden. Jeg gråter flere dager, sitter med konstant sug i magen, stirrer ut i luften og tviler på om dette yrket er noe for meg alikevel ...jeg tror det er min egen frykt som forteller meg dette, samtidig vet jeg ikke lenger.. Angsten gjør at jeg mister logisk sans og derfor er jeg redd dette skal skje i jobben. Jeg føler meg nesten desperat , jeg skulle så ønske jeg fikk TIL dette .. at jeg klarte å komme meg over denne forferdelige «tilstanden» jeg er i nå... jeg har lovet meg selv og Prøve denne sommeren og se , men det hadde hjulpet enormt om det var noen andre som hadde erfart det samme som meg - og som det gikk over for...  



     

    Hvordan går det med deg? Gikk det bra å jobbe?

  2. Hvordan gikk det med deg?

    On 4/4/2020 at 2:30 PM, Guest Sara said:

    Hei, alle sammen!

    Etter å ha jobbet lenge i psykiatrien etter jeg ble ferdig sykepleier, har jeg bestemt meg for å gå tilbake til i somatikken.

    Grugleder meg litt, og tar gjerne imot tips og triks i forkant av en ny hverdag på medisinsk sengepost. Føler det går greit med de fleste prosedyrene, men gruer meg mest til blanding av medisiner, infusjoner. Har dere noen råd spesielt ifht. dette?

    takk på forhånd :)

     

  3. On 3/17/2019 at 6:34 PM, Sykepleierstudinen said:

    Jeg husker ikke nå hva spørsmålet var, men den besto av to deler, en med MCQ, og en hjemmeeksamen. Kunne velge mellom to oppgaver som vi skulle skrive om. Regner med dere får forelesninger i forbindelse med Exphil, og dermed vet litt mer hva de er ute etter.

    Det var veldig greit at det var knyttet opp mot sykepleiestudiet denne exphil-eksamen. 

    På universitet må man i hvertfall ha exphil for å få bachelor...

    Jeg går på universitetet, men har ikke fått beskjed om at vi skal ha eksamen i ExPhil.

×
×
  • Create New...

Important Information

Privacy Policy