Jump to content
Sykepleiediskusjon

NursingIsMySuperPower

Members
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

NursingIsMySuperPower's Achievements

  1. Det er dessverre ikke noe man kan gjøre annet enn å be brukeren om å stumpe røyken, som du forteller at de jo allerede gjør. Det er helt klart et brudd på arbiedsmiljøloven å stå i sigarettrøyk på jobb, men det er nå enda sånn at brukerne bestemmer selv hva de ønsker å gjøre i egen bolig. Du kan eventuelt spørre om det er greit du åpner et vindu så du får luftet litt?
  2. Spørsmålet er som i tittelen. Holder på med bacheloroppgaven, og finner mye forskning om "community health nursing" og "community mental health nursing". Hva er dette i og på norsk? Er det som distriktshelse, primærhelse eller i kommunehelsetjenesten? Setter veldig stor pris på svar!
  3. Godt spørsmål! Hvis du tar kontakt med studieadministrasjonen ved den utdanningsinstitusjonen som du begynte på sykepleiestudiet så kan det hende de vet om det er mulig å fortsette utdanningsløpet? Det er jo stort behov for sykepleiere, så det burde være mulig at du kan få fortsette utdanningen din, i hvert fall etter min mening. Krysser fingrene for deg! 😊
  4. Som tredjeårsstudent med praksis på sykehjem i faglig ledelse står jeg nå litt fast med tanke på arbeidskravet som skal gjennomføres. Jeg har ikke helt har forstått hva som er forventet av en "ekte" sykepleier med tanke på ledelse når det ikke er snakk om et formelt lederskap. Vi skal beskrive en situasjon som er relevant for klinisk ledelse fra praksis. Det eneste jeg vet at dette ikke dreier seg om er ting som har med bemanning å gjøre, det har blitt understreket fra emneansvarlige og praksislærer. Prøvde å google for å finne eksempler på situasjoner som dette faktisk kan dreie seg om for å få litt inspirasjon og en pekepinn til å finne en relevant situasjon fra praksis, men har ikke funnet noe som faktisk gir håndfast eksempel på klinisk ledelse. Det store spørsmålet er om noen vet hva dette egentlig dreier seg om, og kunne være så snill å fortelle om situasjon(er) eller eksempl(er) på sykepleiefaglig ledelse? Hadde satt uhorvelig stor pris på dette!
×
×
  • Create New...

Important Information

Privacy Policy