Jump to content
Sykepleiediskusjon

Regler


Cathrine

Recommended Posts

Vi ønsker og ha et hyggelig forum hvor alle skal føle seg velkommen.

 

Administrator(ene) og moderator(ene) på forumene forsøker å fjerne eller redigere alle støtende innlegg så fort som mulig, men det er umulig å overvåke alle temaer og innlegg. Du må anerkjenne at alle innlegg i forumene representerer den enkelte brukers syn og holdninger, og vil ikke stille administrator(ene), moderator(ene), webmaster(ene) og/eller webredaktør(ene) til ansvar for innholdet i innleggene, med unntak av deres egene innlegg.

 

Du anerkjenner at du ikke har anledning til å skrive støtende, uanstendig, vulgært, injurerende, hatsk, truende, pornografiske eller andre typer innlegg som kan være eller er i strid med gjeldende lovverk. Om du skriver denne type innlegg vil du bli øyeblikkelig og permanent utestengt fra forumene. IP-adressen i alle innleggene registreres og vil bli benyttet til å opprettholde disse betingelsene. Du godkjenner at webmaster(ene), administrator(ene) og moderator(ene) på disse formuene har rett til å fjerne, redigere, flytte eller stenge et hvert tema når de anser det nødvendig. Som bruker godtar du at all informasjon du oppgir blir lagret i en database. Denne informasjonen vil ikke bli utlevert til tredjepart uten din godkjenning, men webmaster(ene), administrator(ene) og moderator(ene) kan ikke stilles ansvarlig for hacking ol. som kan medføre tap av eller innsyn i databasen.

 

Bilder som legges ut på forumet skal være passende og bruksretten forbeholdes eierne av bildene. Administrator/moderator forbeholder seg retten til å slette upassende bilder. Bilder som linkes inn fra andre steder skal refereres til med navn på fotograf/eier eller URL til originalbildet i tillegg til bildet.

 

Enkelte ganger kan det bli nødvendig å slette eller stenge tråder, dette kan skje ved:

Trolling = Provosere eller komme med useriøse påstander for morro skyld.

Flaming = En fientlig eller en fornærmende dialog mellom brukerene på forumet

Det kan av og til være vanskelig å skille en seriøs tråd fra en useriøs. Så om en tråd blir stengt ut fra feil vurdering, så ta kontakt med administrator på PM.

 

Da dette er et sykepleieforum gjelder selvfølgelig taushetsplikten her som alle andre steder. Dette er et forum som er åpent for alle, det er derfor viktig at vi ikke kommer med detaljerte pasientbeskrivelser som kan gjenkjennes av pasienten selv eller deres nærmeste.

 

Det er også viktig at du vurderer ut fra ditt faglige skjønn de råd du får her inne.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You are posting as a guest. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...

Important Information

Privacy Policy