Jump to content
Sykepleiediskusjon
Sign in to follow this  
lucifer

Tilbakemeldingsskjema til veileder etter endt praksis

Recommended Posts

Har ikke vært borti det, men det hadde vært lærerikt. Hadde nok også fått noen veiledere til å prestere litt bedre, siden de vet at de skal bli "vurdert" av studenten sin (om det ikke er anonymt da) ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Aldri vært borti, men hvis det blir brukt på en god måte vil det vel kunne være positivt både for kontaktsykepleieren og praksisplassen generelt. Jeg tror at man kommer langt med å ha en åpen dialog, og skulle ønske at det kunne bli satt av mer tid til at student og kontaktsykepleier kan snakke sammen - både om fag, og om hvordan samarbeidet går.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest spl.stud.

Har ikke vært borti dette, men jeg ga muntlig tilbakemelding til mine veiledere under midt- og sluttevaluering slik at de fikk vite hva jeg syntes var bra, hva som kunne vært bedre og hva som var dårlig. Det er slik tilbakemelding som jeg tenker kan være svært nyttig for å gjøre praksisperioden så lærerrik som mulig. Vi bruker personlig målsetting som veileder får for å kunne veilede oss bedre, men hadde nok vært en ressurs for veileder å selv ha et skjema for egen vurdering. Kan derimot hende at de ikke får reelle tilbakemeldinger grunnet frykt for å bli strøket i praksis, eller en videre ubehagelig praksisperiode. Et slikt skjema måtte isåfall ha blitt gitt etter endt praksisperiode.

 

Mvh.

Spl.stud. 2. året.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kan derimot hende at de ikke får reelle tilbakemeldinger grunnet frykt for å bli strøket i praksis, eller en videre ubehagelig praksisperiode. Et slikt skjema måtte isåfall ha blitt gitt etter endt praksisperiode.

 

Mvh.

Spl.stud. 2. året.

Er nok dessverre mye sannhet i dette. Husker episoder hvor studenter hevet stemmen for dårlige veileder halvveis i praksisperioder, uten at skolen gjorde noe som helst med det. Det endte bare opp med at studentene fikk en kjipere og mer ubehagelig praksis enn noen gang.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You are posting as a guest. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...

Important Information

Privacy Policy