Jump to content
Sykepleiediskusjon

Stutt

Members
 • Content Count

  6
 • Joined

 • Last visited

 1. Hvordan gjør man det riktig? Jeg har lært at kateterslangen må stenges av i minst én time, før man stikker nåla inn gjennom membranen og trekker ut urin. Blir ikke dette feil? Bør man ikke åpne klemma først, og la det renne litt, før man på nytt stenger av og fortsetter prosedyren? Da får man ihvertfall den urinen som faktisk har ligget i blæra. Eller? Og hvor lenge holder dere stiksen i urin? Når urinstiksen er dyppet i urin, hva gjør dere så? Lar det "virke" før stiksen føres inn i avleseren? Tørker dere vekk overflødig urin først?
 2. Stutt

  Turnuskoder

  Finnes det en oversikt over hva turnuskodene betyr? F1-F5 er greit, men sånne som NX, UF, SS, FF osv.
 3. Jojo, høres greit ut det, men jeg synes det er vanskelig å integrere litteraturen i tankene mine. Ikke vet jeg hva slags litteratur det bør være heller. Det er jo tanker og synsing; og jeg får det rett og slett ikke til uten å se hva det innebærer. Kjempefint om du finner malen din
 4. Det hadde vært til kjempestor hjelp!!
 5. Jeg har vært på forelesninger om refleksjonsnotat, lest i boka av Bie og lest her på forumet. Jeg skjønner likevel ikke hvordan jeg skal sette det opp, hvordan det skal se ut, hva det skal inneholde eller noe som helst, når jeg nå sitter og har hjemmeeksamen. Skulle så gjerne sett et eksempel på et refleksjonsnotat! Jeg er så frustrert nå, at jeg gråter Dritoppgave! Hvis noen hadde villet dele noe de har skrevet, utdrag av det, eller vet om noe annet, så hadde det vært helt fantastisk. Det går jo uansett ikke an å kopiere det, da man har totalt forskjellige oppgaver. Kan noen hjelpe?
×
×
 • Create New...

Important Information

Privacy Policy