Jump to content
Sykepleiediskusjon

mina2011

Members
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by mina2011

  1. Tusen takk for svar!:-) Kan du si noe mer om hvorfor du ikke vil anbefale HIB? Jeg har også hørt mye bra om Haraldsplass, men der får man vel ikke sykehuspraksis på Haukeland, men på Haraldsplass sykehus? Har dette noe å si? Har du eventuelt noen meninger om Betanien?
  2. Tusen takk for svar!:-) Kjempe flott forum! Mye gåing og ståing er jeg godt vant med fra tidligere arbeid, det er eventuelle tunge løft og statiske arbeidsstillinger jeg er usikker på om jeg tåler så godt, men man vil vel få et inntrykk av dette gjennom praksis i studietiden og velge arbeidsplass deretter? Ellers må jeg si at jeg gjerne vil jobbe på sykehus, iallall for en stund, så det er godt å høre at du mener det skal være overkommelig fysisk.
  3. Hei alle sammen! :-) Jeg vurderer å begynne sykepleieutdanning til høsten, har søkt om opptak. Man hører mye om at yrket er tungt fysisk; er det noen sykepleiere her inne som kan fortelle litt om dette? Jeg antar det er snakk om mye gåing, tunge løft osv? Hvordan er dette innenfor de ulike områdene sykepleiere jobber, som sykehus, hjemmesykepleie, sykehjem osv? Jeg setter stor pris på alle svar :-) Ellers lurer jeg på om det er noen som har meninger/erfaringer om skolene i Bergen; Haraldsplass, Betanien og HIB? På forhånd takk for svar!
×
×
  • Create New...

Important Information

Privacy Policy