Jump to content
Sykepleiediskusjon

Korush

Members
 • Content Count

  7
 • Joined

 • Last visited

 1. idamika... det er meningen min og du har din mening. Du må respektere det fordi her er Norge og vi kan si hva vi vil ! Jeg sier fortsatt : JEG ANBEFALER INGEN Å STUDERE SYKEPLEIERUTDANNING.
 2. Jeg var i midten av 40 årene da jeg begynte sykepleierutdanning, så du har hatt mye bedre situasjon. Ikke glem...du er norsk og alt er lettere for dere. Jeg kjenner 11 personer som er sykepleiere nå og jeg snakket med dem under fire øyne. De hater sykepleieryrket men de jobber fordi de må jobbe.
 3. Sissel og Insipidus.... om jeg var på praksis da jeg var sykepleierstudent, er helt riktig men jeg var ikke ung da jeg var student. Jeg fikk en dårlig veiledning fra NAV om sykepleierutdanning og jeg ble lurt ! Det var forferdelig å slutte utdanningen etter ca 1.5 år, da jeg fant, hva sykepleieroppgaver er. For dere er veldig lett å si " bytt jobben" eller " bytt yrke" men for oss , det er en katastrofe. Dere er norske og er kanskje yngre enn meg. Dere kan ta ny utdanning og finne nye muligheter men jeg kunne ikke gjøre det. Selv om jeg har norsk statsborgerskap og jeg bor sammen med dere i et land, men vi innvandrere er ikke heldige som dere.
 4. Ali... bor du i Norge? Vet du hvor mye det er vanskelig å finne en kontor jobb? Spesielt for innvandrere? Jeg snakker om de innvandrere som kommer til Norge i voksen alder. De blir diskriminert veldig lett i dette samfunnet. I et land som er full av diskriminering, hvordan kan en sykepleier med innvandrerbakgrunn, kan finne masse muligheter bortsett fra sykehjem og vaske rumpe? Kanskje du er vokst opp i Norge og det blir mye lettere å bo i dette landet. Dessuten, finnes ikke psykiatri lediges tillinger. Kanskje i Oslo men for eksempel i Drammen som jeg bor, finnes ingenting.
 5. Jeg er helt uenig med deg. Ja...sykepleiere må lage mat, " VASKE RUMPE" og må gjøre andre faglige ting, mens hjelpepleiere og pleiermedarbeidere har ikke faglige ting. Det betyr at de har lettere jobb enn sykepleiere!!! For å lese linken, kan du til BBC.com og skriv " Shift works dulls yor brain-report " på search
 6. Etter 3 år vanskelig utdanning, må en sykepleier i Norge enten vaske rumpe eller lage brødskive! Dessuten er turnus farlig for helse spesielt for kvinner (ifølge ny forskning): http://www.bbc.com/news/health/-29879521
 7. Jeg syns at sykepleierutdanning og sykepleie yrke er verste jobb i Norge. Alle sier at en sykepleier har flere alternativer for å finne jobb men det er bare tull. En sykepleier bare MÅ jobbe enten på sykehus eller sykehjem. Søstera mi er ny utdanne sykepleier men hun liker ikke å jobbe som sykepleier. Hun valgte et feil fag. Hun ønsker å jobbe på kontor foreksempel i NAV osv. men hun tror at det er umulig.
×
×
 • Create New...

Important Information

Privacy Policy