Jump to content
Sykepleiediskusjon

Rodeløkka

Members
 • Content Count

  6
 • Joined

 • Last visited

About Rodeløkka

 • Rank
  Newbie

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 1. Sendte en e-post til skolen, de svarte med noen linker :-) Tror dette er sykepleierstudiet som startet i Drammen nå i høst: https://no.timeedit.net/web/hsn/db1/publikk/ri19665125000YQQ16Z0577007y7Y3860gQ5g6X7Y55ZQ966.html
 2. Hvilken skole tenker du på? Timeplanene ligger som regel tilgjengelige også for ikke-studenter. Kan godt hjelpe til med å lete fram for deg.
 3. Hei! Fikk nettopp beskjed om at jeg har hoppet opp fra HiOA til Diakonova i studiesøknaden min, og lurer på et par ting. Jeg har uansett reservert studieplassen ett år fordi jeg er gravid med termin nå mot jul, og kommer til å gjøre det samme på Diakonova. Jeg gikk nesten hele første semester på Diakonhjemmet i fjor, og var egentlig svært lite fornøyd med selve utdanningen og skolehverdagen tross det gode ryktet (det er skrevet noe om det av andre tidligere i vår/sommer her). Måtte hoppe av til jul av familiære grunner. Valgte å ikke ha Diakonhjemmet på søkerlista i år. Har ikke akkurat hørt gode greier om HiOAs sykepleierutdanning, men hvis Diakonova egentlig er noenlunde likt som Diakonhjemmet så tenker jeg at jeg like gjerne kan gå på HiOA dersom det rent praktiske er enklere å tilrettelegge i travle livssituasjoner. Så hvilken skole er lurest å velge som småbarnsforelder med lite fleksible dager? Er det noen som feks er på andre- eller tredjeåret på Diakonova/HiOA, og vet hvordan utdanningen der er NÅ? Kan dere si noe om hvilke praksissteder de bruker, særlig førsteåret men gjerne også resten? De er ikke så detaljerte over telefon, disse studiestedene. Og si gjerne noe om hvordan skoledagene stort sett er i lengde? Det veier tungt at skolen er relativt sentrumsnær, men det er jo både Diakonova og HiOA. Er interessert i både positive og negative erfaringer, men kanskje særlig de positive siden det ikke er dem man oftest hører i slike sammenhenger. Jeg vet at HiOA endret fagplanen for første klasse det kommende semesteret, med et mindre jagende/hektisk opplegg. Hvordan er det hos Diakonova? Dette er den beste formuleringen jeg får til klokka halv sju om morgenen :-) Lang og litt kronglete. Håper det gir mening. Setter pris på alle svar.
 4. Hei! Er det noen her som vet om det finnes arbeidsklær som er tilpasset gravide maver? Kan selvfølgelig gå opp en størrelse eller tre, men skulle gjerne funnet gravidklær for sykepleiere noe sted.
 5. Jasså! Så gøy å lese, jeg bruker dem til løping men har ikke tenkt på dem som arbeidssko. Takk for tips.
 6. Dette lurer jeg også på. For eksempel Littmann Light? Ikke det billigste, men helt ålreit pris.
×
×
 • Create New...

Important Information

Privacy Policy