Jump to content
Sykepleiediskusjon

Dariush

Members
 • Content Count

  21
 • Joined

 • Last visited

About Dariush

 • Rank
  Member

Profile Information

 • Gender
  Male
 1. Her snakker vi om sykehjem og i Sverige, er det bare hjelpepleiere som dusjer pasienter. I Norge er dusj også spl oppgave fordi det ikke finnes mange pleiermedarbeidere og hjelpepleiere på sykehus.
 2. Det forskjellig innvandrere til innvandrere. Om du blir vokst opp her i Norge , får du mer sjanse for å få jobb men første generasjon av innvandrere har masse problemer. Dessuten, er det vanskelig å få jobb på sykehus men ikke sykehjem. Alle innvandrere er alltid velkommen til sykehjem fordi de må vaske rumpa..!!!!
 3. Nei.... Sverige og England er ikke sånn. Jeg har jobbet både i London og Uppsala i Sverige på sykehjem. Sykepleier gjør ikke stelle som Norge (bare litt) ved behov. Du har ikke jobbet der, så du kan ikke si noe som du ikke vet om.
 4. Det var bare din opplevelse. Jeg har opplevd omvend. I Sverige er mye lettere jobb for sykepleiere enn Norge.
 5. Den son du sier er bare for å berolige deg..... Vi vet alle som en sykepleier kan vurdere pasienter når som helst eller få rapport fra hjelpepleiere eller pleiermedarbeider. Sykepleier i Norge har ingen verdi for kommuner og staten.
 6. Jeg har jobbet i flere land. Ingen av disse landene er som Norge. Sykepleier bare gjorde faglige ting og ikke vaske rumpa eller dusje pasienter. Men om du liker å vaske bæsj og rumpa selv om du har 3 år vanskelig utdanning, er det greit.
 7. Beklager...men bare en idiot sier sånn... " Hvis dere er misfornøyd med arbeidet - bytt" !! Tror du vi skal bare bytte en sjokolade? Er det så lett å bytte jobb i Norge? Bor du i himmelen?!!! Med disse videreutdanninger som du har, er det så dumt å stelle pasienter ...SORRY for you..... Jeg har jobbet i andre land som sykepleier. Det er bare Norge som benytte sykepleier akkurat som en pleiermedarbeider, pluss faglige ting... Så jobber en sykepleier i Norge som en slave. Dessuten, er det ikke mulig for mange å bytte jobb eller videreutdanning på grunn av alder. Tenk før du skriver noe.
 8. ...." Gjennom at man som spl et med og steller patienter gjør at man får se helheten av patienten " Denne klisjé setning, hørte vi tusen millioner ganger på høgskole.... He he he....Komisk
 9. Stelle er ikke sykepleier oppgave....Om du tenker sånn ,,,,, er du ikke sykepleier men hjelpepleier.Det finnes ikke mange jobb som sykepleier... Hvor bor du? Bor du i Norge????!!!! Du har ingen kunnskap om det.
 10. ....Ja det er riktig. Jeg er svært angrer på min utdanning. Det var bare bortkastet tid....
 11. Nei det er ikke sånn. Sykepleie er en av mest stressende jobb i verden. Det betyr at jobben er stressende uansett hvor du jobber. Vi snakker ikke om noen prosent HELDIGE sykepleiere som jobber i noen steder, uten å vaske rumpa og bæsj...
 12. Ja...for dere nordmenn er veldig lett ...men vi bor ikke i paradis... Her er Norge og stigmatisering og diskriminering er i topp...!!! Sykehusene gir ikke fast jobb til sykepleiere så lett. Det er veldig merkelig at du ikke vet mye om ditt yrket.!!
 13. Mistrives er et høflig ord istedenfor å hate...!!!
 14. Les en gang til hva du har skrevet før. Du har skrevet " bytt jobb" ! Det betyr at en annen jobb og et annet yrke. Som jeg skrev før, er det vanskelig å finne en annen jobb mens du er sykepleier. Å bytte jobb er ikke som å bytte en truse..!!!
 15. Vet du bedre enn media om dette?!!! Det på nyheter om fra norsk sykepleierforbund... MER enn halv parten av sykepleiere hater dette yrket. Om du ikke har lest saken, er bedre å ikke skrive om det.
×
×
 • Create New...

Important Information

Privacy Policy