Jump to content
Sykepleiediskusjon

christy

Members
  • Posts

    30
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by christy

  1. Hei!

    Jeg stortrives i praksis, men er så dauesliten. Begynner å lure på om det er noe galt med meg, kanskje jeg ikke tåler turnuslivet? Går fint når jeg er på jobb, men når jeg kommer hjem går rullegardina ned. 

    Har jobbet i mange år før og har små barn hjemme da. 
    Flere som har følt det sånn under praksis men likavel "overlever" yrkeslivet? 

  2. Jeg er en sånn en. Har fra jeg var liten fått blodtrykksfall og svimt av under alle slags sprøyter og prøvetaking som innebærer en nål. Er blitt litt bedre nå, men kjenner  fortsatt at blodtrykket faller. Veldig ubehagelig! Men som student så synes jeg det er kjekt å ha kjennskap til det for jeg kan kjenne meg godt igjen i problematikken når en slik pasient kommer på min vei. Det er ikke det at jeg er redd heller, det virker som det bare er noe rent fysiologisk som skjer i kroppen min, merkelig å forklare. 

  3. On 1/15/2019 at 4:20 PM, tonjeo said:

    Hei

    Er det noen voksne studenter her som har startet på sykepleieutdannelsen og som har noen tips ift å få til å studere øknomisk når man har barn og huslån. Jeg har et sterkt ønske om å starte opp nå til høsten, men lurer på hvordan dere får det til å gå rundt økonomisk. Hvordan bruker dere tiden også som student, rekker dere å ta dere av familien samtidig?

     

    Jeg er fulltidsstudent og jobber ca. 40 timer i mnd, samt at jeg har en datter på snart 2 år og mann som jobber turnus. 
    Det går helt fint. Knallhard prioritering, mindre tv-tid og god hjelp fra familie. 

×
×
  • Create New...

Important Information

Privacy Policy