Jump to content
Sykepleiediskusjon

christy

Members
 • Content Count

  19
 • Joined

 • Last visited

About christy

 • Rank
  Member

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. christy

  Karakterkrav - master

  Finnes det noe oversikt over hva som kreves for å komme inn på de ulike videreutdanningene? Tenker på intensiv, anestesi, jordmor, helsesøster og operasjon.
 2. christy

  Skravletråd

  Hvordan har det gått med dere som begynte på sykepleien i høst? Trives dere? Hvordan gikk AFB´en og har dere hatt andre eksamener?
 3. christy

  Bruker dere stellefrakk?

  Jeg er også 1.års splstudent som jobber på sykehjem og her brukt alle stellefrakker (heldigvis).
 4. Vi bruker stetoskop aktivt i undervisning på skolen der jeg går
 5. christy

  Lønn som student

  Tjener 169 kr/timen som 1.års student i kommunen. Vurderer å søke jobb på sykehuset, men klarer ikke finne ut om hvordan lønna blir da..
 6. Hei! Jeg er førsteårsstudent og har en tilkallingsvikarjobb i kommunen. Har derimot fått litt interesse for å søke jobb på sykehus pga.av diverse forhold, men en sykepleier jeg gikk i observasjonspraksis med, sa at det er dårligere betalt på i helseforetakene enn i kommunen som student. Jeg har 8 års ansiennitet nå fra andre yrker og er ansatt som sykepleiestudent i kommunen får 169 kr timen, hele 33 øre mer enn jeg fikk som assistent med samme ans. Noen som har peiling på dette? Lønn i kommunen sier at når jeg bikker 10 års ansiennitet så får jeg bedre betalt som assistent enn som student..
 7. christy

  Skal søke sykepleien

  Jeg går førsteåret på en liten skole og anatomien er det allefall ingen grunn til å vente med. Den er bygd opp på forskjellig måte rundtomkring skolene, vi startet med sirkulasjon, men vet at mange starter på cellenivå. Sykepleiepluss er supert! Høres ut som du har en fin teknikk der - å løse eksamensoppgaver er kjempefint. Vi har eksamen i anatomi og grunnleggende sykepleie nå før jul og mikrobiologieksamen like etter juleferien. Fullt kjør!?
 8. christy

  Vi som venter på svar fra S.O..

  Oi, såpass ja!
 9. christy

  Hva tjener du i året

  Drar opp denne, kanskje noen kan svare med litt "ferskere" tall? Hilsen nysgjerrig kommende sykepleierstudent.
 10. christy

  Vi som venter på svar fra S.O..

  Her var det 45,7, liten by Ikke lenge siden det var rundt 3 her.. I Tromsø var det 54,6 og det var høyest og det laveste var 43 (desentralisert på Hitra) Dette på ordinærkvoter, noget lavere på førstegangs.
 11. christy

  Vi som venter på svar fra S.O..

  Jeg kom inn! ? Snittet har økt veldig, så sykepleie er uten tvil blitt kjempepopulært. Hva med deg?
 12. christy

  Vi som venter på svar fra S.O..

  Har du mye over fjorårets snitt?
 13. christy

  Vi som venter på svar fra S.O..

  Har du søkt på realkompetanse? Spennende! Lykke til
 14. Nå tikker det mot svar fra Samordna Opptak og jeg regner med jeg ikke er alene om å være spent! 20.juli er dagen og tiden går såå sakte nå.. Jeg har søkt heltidsstudie som ifjor hadde poenggrense på 44,3 og jeg har 45,8 så jeg føler virkelig på spenningen. Aner jo ikke hvordan ting ligger an, men føler meg overhodet ikke safe. Hvor har dere søkt og tror dere at dere kommer inn?
 15. Tusen takk! Der jeg har søkt er det anatomi, medikamentregning, mikrobiologi/hygiene og grunnleggende sykepleie før jul. Geriatri og psyk etter. Sykdomslæren kommer i 3.semester
×

Important Information

Privacy Policy