Jump to content
Sykepleiediskusjon

christy

Members
 • Content Count

  29
 • Joined

 • Last visited

About christy

 • Rank
  Member

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Relativt vanlig vil jeg tro, jeg er 2.års og har fått jobbtilbud etter begge praksisene jeg har hatt nå. Veldig kjekt! Ta det som et kompliment
 2. Tusen takk for svar! Nå er praksisen over og det gikk mye bedre utover praksisperioden😀
 3. Vi tok den før jul. Jobbet i kollokvie, satt både dag og kveld med pensum. Skrev plakater og lagde kort for oss selv. Fungerte veldig fint. Bare begynn i en ende!
 4. Hei! Jeg stortrives i praksis, men er så dauesliten. Begynner å lure på om det er noe galt med meg, kanskje jeg ikke tåler turnuslivet? Går fint når jeg er på jobb, men når jeg kommer hjem går rullegardina ned. Har jobbet i mange år før og har små barn hjemme da. Flere som har følt det sånn under praksis men likavel "overlever" yrkeslivet?
 5. Ja, nå har vi hatt den. Men vi måtte ha med utregningen også. Det gikk veldig fint og nå er det overstått.
 6. Jeg er en sånn en. Har fra jeg var liten fått blodtrykksfall og svimt av under alle slags sprøyter og prøvetaking som innebærer en nål. Er blitt litt bedre nå, men kjenner fortsatt at blodtrykket faller. Veldig ubehagelig! Men som student så synes jeg det er kjekt å ha kjennskap til det for jeg kan kjenne meg godt igjen i problematikken når en slik pasient kommer på min vei. Det er ikke det at jeg er redd heller, det virker som det bare er noe rent fysiologisk som skjer i kroppen min, merkelig å forklare.
 7. Vi skal ha digital eksamen for medikamentregning. Noen som har hatt dette og vet hvordan det foregår?
 8. Jeg er fulltidsstudent og jobber ca. 40 timer i mnd, samt at jeg har en datter på snart 2 år og mann som jobber turnus. Det går helt fint. Knallhard prioritering, mindre tv-tid og god hjelp fra familie.
 9. Finnes det noe oversikt over hva som kreves for å komme inn på de ulike videreutdanningene? Tenker på intensiv, anestesi, jordmor, helsesøster og operasjon.
 10. Hvordan har det gått med dere som begynte på sykepleien i høst? Trives dere? Hvordan gikk AFB´en og har dere hatt andre eksamener?
 11. Jeg er også 1.års splstudent som jobber på sykehjem og her brukt alle stellefrakker (heldigvis).
 12. Vi bruker stetoskop aktivt i undervisning på skolen der jeg går
 13. christy

  Lønn som student

  Tjener 169 kr/timen som 1.års student i kommunen. Vurderer å søke jobb på sykehuset, men klarer ikke finne ut om hvordan lønna blir da..
 14. Hei! Jeg er førsteårsstudent og har en tilkallingsvikarjobb i kommunen. Har derimot fått litt interesse for å søke jobb på sykehus pga.av diverse forhold, men en sykepleier jeg gikk i observasjonspraksis med, sa at det er dårligere betalt på i helseforetakene enn i kommunen som student. Jeg har 8 års ansiennitet nå fra andre yrker og er ansatt som sykepleiestudent i kommunen får 169 kr timen, hele 33 øre mer enn jeg fikk som assistent med samme ans. Noen som har peiling på dette? Lønn i kommunen sier at når jeg bikker 10 års ansiennitet så får jeg bedre betalt som assistent enn som student..
×
×
 • Create New...

Important Information

Privacy Policy