Jump to content
Sykepleiediskusjon

hjemmeeksamen - hva skal jeg skrive om?


lost_bird

Recommended Posts

Guest Tante Blå

Hva med: Opplevelse/ erfaringer med å være pårørende til hjemmeboende pasient med demens sykdom. En vanskelig og utfordrende hverdag mange står oppe i. Spesielt etter innføringen av samhandlingsreformen og stadig for få instutisjonsplasser, samt for dårlig tilbud av dagsenter/plasser for den demente.

Link to comment
Share on other sites

Hørtes spennende ut, men er usikker på hvordan man kan formulere det til et sykepleiers ansvarsområde? Tenker du litt på hvordan en sykepleier kan ivareta pårørende av demenssyke etc. etc.?

 

Burde jo tatt med oppgaveteksten i sted:

"Formuler en problemstilling relatert til én av 2. studieårets målgrupper (eldre og langtidssyke, marginaliserte i samfunnet ifh. til helse og gravide) sykepleierens ansvar og funksjon"

Link to comment
Share on other sites

Guest Guest

Sykepleier oppgave i fobindelse med å identifisere smerte, ernæring, aktivitet o.l hos hjemmeboende demente. Ernæring/ dårlig ernæring er noe vi gjerne ser en del når vi kommer inn hos nye pasienter i hjemmetjenesten. Da spesielt hos dem som bor alene. Tenker da på kommunikasjon, kartleggings skjema, ernæringsplan, vekt (KMI), væskeinntak osv.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...

Important Information

Privacy Policy