Jump to content
Sykepleiediskusjon

Nødinfo på iPhone - bruker sykehusene/ambulansene denne funksjonen?


Guest Sykepleier

Recommended Posts

Guest Sykepleier

De nyere iPhone telefonene har en funksjon med nødinfo. Der kan man legge inn viktige opplysninger, slik som allergier, medisinske tilstander, medisiner man bruker, vekt og høyde. Man trenger ikke logge på for å få lest hva som står der.

Det jeg lurer på er om de som jobber i ambulanse og akuttmottak er kjent med denne funksjonen og bruker den når de får inn pasienter som ikke kan gjøre rede for seg selv?

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Har ikke hørt noe om det nei. Samme som ICE på telefonlista, ble ikke brukt. De fokuserer på ABC... og stabiliserer pasienten og rask transport til sykehus dersom han/hun ikke kan gjøre rede for seg. De har begrenset med medikamneter og det er ekstremt få som får alvorlige reaksjoner på det de kan gi i ambulansen. De tar alltid høyde for sykdommer som er viktige å opplyse om og. Så nei, tror ikke det har så mye for seg. Jobber selv på akuttmottak og opplever så å si aldri at det er et problem at vi ikke kjenner pasientene fra før. Vi får hjulpet dem likevel. Klart det er en fordel, men tror ikke de bruker tid på det prehospitalt.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...

Important Information

Privacy Policy