Jump to content
Sykepleiediskusjon

Anestesi eller operasjon


Guest Martha

Recommended Posts

Guest Martha

Jeg vurderer videreutdanning. Har jobbet som sykepleier i ca 2 år, når jeg søker neste år vil det bli 3. Har lest og undersøkt mange forskjellige retninger og mye virker interessant(feks nefrologisk sykepleie)men tror det står mellom operasjon og anestesi for min del. Virker spennende å assistere kirurgen ved operasjon (man får jo sett operasjonen) og jeg liker godt å organise, planlegge osv

samtidig virker også anestesisykepleie spennende, men eneste jeg er bekymret for mtp det er at man har veldig mye ansvar alene (operasjonssykepleiere jobber jo to sammen). Er 2-3 års erfaring da nok? Er heller ikke sånn at jeg er mester på pvk (ikke at jeg er kjempedårlig heller men har ikke hatt ordentlig mengdetrening enda). Er jo en stor del av anestesisykepleie såvidt jeg har forstått det, man assisterer også sykehuset ved vanskelige stikk. Har man ultralyd maskin til de aller vanskeligste pasientene?

Er det vanskelig å få jobb som anestesisykepleier? Mener å ha lest noe om det, at det er sjelden stillingsutlysning. Er det sjanse for en del dagjobb eller er det lettere for operasjonssykepleiere? Og hvordan er lønna, ca samme eller tjener noen av disse mer enn den andre? Andre ting jeg bør tenke på når jeg velger mellom disse?

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You are posting as a guest. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...

Important Information

Privacy Policy