Jump to content
Sykepleiediskusjon

Bringebæret

Members
 • Content Count

  7
 • Joined

 • Last visited

About Bringebæret

 • Rank
  Newbie

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Har du solgt disse bøkene? Er VELDIG interessert da jeg begynner på LDH nå i høst.
 2. Nå er det ikke lenge til første skoledag på LDH dere, gleder meg!
 3. Begynner nå til høsten på grunnutdanningen, og gleder meg til det. Men drømmen er å bli jordmor. Jeg har aldri vært så sikker på noe.
 4. Gratulerer til dere! Skal bli så godt å komme i gang. Morro at det er flere her inne som skal begynne på Lovisenberg
 5. Kom inn på førstevalget og er kjempefornøyd! Er 23 år gammel og fikk endelig hoppet i det. Er det noen her som skal begynne der, går der eller har gått der? Hva synes dere i så fall om skolen?
 6. Jeg har egentlig en egod magefølelse på LDH, men har samtidig hørt at studiemiljøet skal være litt vanskelig, det er mange som sier at de kristne er veldig kristne og har lett for å fordømme andre. Er det sånn eller vil jeg også finne min plass og få venner? Hvor gikk du på skole og hvordan var det der? Er det lange dager hver dag? Jeg har en deltidsjobb hvor jeg jobber to kvelder i uka. Hvordan skal det gå når jeg har praksis? Hvordan løser dere andre det med jobb ved siden av?
 7. Jeg bare lurte på om noen kan si meg hva forskjellene på den vanlige jordmorutdanningen og master i jordmorfag vil si? Vil man jobbe et år som sykepleier før en master også? Vil det bli vanskeligere? Vil man ha like mye praksis? Håper noen kan fortelle litt om dette
×
×
 • Create New...

Important Information

Privacy Policy