Jump to content
Sykepleiediskusjon

christinaa

Members
 • Content Count

  8
 • Joined

 • Last visited

 1. Anbefaler gratis forelesninger om sepsis her: qsofa.no Laget av samme folka som driver Sykepleiepluss.no
 2. Du får mye hjelp i de "tunge" realfagene på siden www.sykepleiepluss.no. Det er gratis hele juli. Der får du en fin forsmak på nivået som forventes.
 3. Sjekk ut legemiddelregninga på sykepleiepluss.no, det er gratis hele juli og der får du se utregninga live på de 50 første oppgavene.
 4. Nå har Sykepleiepluss også lagt ut både kurs i medikamentregning, eksamensoppgaver og en A-student viser deg også konkret hvordan hun regner oppgavene. Veldig pedagogisk, veldig enkelt og helt genialt for meg! Du kan også stille spørsmål hvis det er noe du lurer på.
 5. Sykepleiepluss la ut gratis tilgang til alle i hele juli! Tror det er noe sånnt du er på jakt etter? www.sykepleiepluss.no
 6. Sykepleiepluss.no har lagt ut mange av de viktigste temaene i sykdomslære som videolærebok. Veldig behagelig og effektiv måte å lære på! I dag annonserte de gratis tilgang på alle videoer hele juli. Da kan du jo vurdere om dette er noe for deg.
 7. Du kan kikke på sykepleieforelesninger på en side som heter sykepleiepluss.no, og se om det faglige virker spennende! Den siden er visstnok helt gratis ut året.
 8. En fantastisk videolærebok i anatomi og fysiologi for sykepleiestudenter. I anatomi og fysiologi dekker de pensum fullt ut, så du ikke trenger kjøpe lærebok. Sykdomslære er fortsatt under produksjon, men de største og mest eksamensrelevante temaene er ferdige. Laget av tre leger som har undervist og vært sensorer ved ulike skoler i Oslo tidligere. Morsomt, enkelt, veldig høy faglig kvalitet, eksamensrettet - og mye billigere enn lærebøkene! www.sykepleiepluss.no
×
×
 • Create New...

Important Information

Privacy Policy