Jump to content
Sykepleiediskusjon

lucifer

Members
 • Content Count

  298
 • Joined

 • Last visited

About lucifer

 • Rank
  Advanced Member

Profile Information

 • Gender
  Female

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. er det noe her som bruker det? Kunne tenke med å bruke det på vår avdelingen for å kartlegge hva vi gjør bra og hva vi bør gjøre bedre...
 2. på de med skjøre årer, spesielt eldre på kortison, har årene en tendens til å sprekke i det man setter nålen i.. har funnet ut at på sånne pasienter er det bedre å stikke uten å stase (så sant de har synlig nok årer da..)
 3. samme regler hos oss... fryktelig tungvint på en korttidsavdeling...
 4. jeg ga medisiner alene til 3 avdelinger, samtidig som jeg skulle passe min egen, når jeg var ferdig med medikamentregning.. GALSKAP når jeg tenker tilbake på det!!!
 5. gratulerer så mye!!!!! og selvfølgelig kommer man borti noen romper som trenger en vask, men det er bare en del av noe stort og fantastisk! jeg elsker yrket mitt!
 6. det kan skyldes: - tett kateter - knekk på slangen som gjør det tett - ikke nok vann i ballongen som holder kateter på plass sjekk at alt av slanger ligger fritt og forsøk å blæreskyll, om dette ikke hjelper ville jeg byttet. Sjekk nøye tuppen da, er det mye grums i urinen og samlet i tuppen kan det lønne seg med en str større slik at grums for passasje uten å tett og vurdere forebyggende blæreskyll
 7. velkommen hit og lykke til som sykepleier! høres ut som du har fått masse praksis i forkant!
 8. hei! så spennende at du vil bli sykepleier!! jeg gikk på HiO heltid, med en bebis jeg fikk første året. Fungerte helt fint og veldig glad jeg ikke tok deltid! har hørt fra mange som går deltid at de skulle ønske de hadde valgt heltid, da det ofte blir løse tråder og det tar lengre tid.. jeg ville gått for heltid!
 9. overhodet ikke, på grunn av hygiene
 10. hahahaha mange morsomme!!!
 11. http://www.aftenposten.no/helse/600-er-med-pa-grasrotoppror-mot-helsevesenet--7152974.html http://www.sykepleien.no/nyhet/1164010/sykepleiere-hekter-seg-pa-legeaksjonen på tide å aksjonere folkens!!
×
×
 • Create New...

Important Information

Privacy Policy