Jump to content
Sykepleiediskusjon

Sykepleierstudinen

Members
 • Content Count

  13
 • Joined

 • Last visited

About Sykepleierstudinen

 • Rank
  Member

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Du må gå inn på det universitetet/høgskolen du skal søke for å se hvordan semestrene er bygget opp. Det er forskjell fra universitet til universitet (høgskole til høgskole). Lykke til! Høres ut som du er supermotivert for å begynne igjen, og er godt i gang. Kan også anbefale sykepleiepluss.no, da de er supergode på forklaringer innen anatomi og fysiologi, samt dette er byggestenen for å forstå videre i sykdomslære senere.
 2. I forhold til medikamentene bør man vite hovedgruppene, men ikke spesifikt hva hver enkelt medisin heter. Vi hadde MCQ til sykdomslære, og det var rett og slett for lett.
 3. Jøss, hjemmeeksamen faktisk i medikamentregning. Håper det gikk fint
 4. Jeg er fulltidsstudent, to ungdommer i hus, mann, huslån, billån og alle regningene i tillegg. Har fullt lån og stipend fra lånekassen, samt en 21 % helgstilling. I noen perioder jobber jeg over de 21% som ekstravakter og får inn ekstra penger, mens andre måneder jobber jeg kun helgene mine. Dette går rundt akkurat, og har ikke så mye til overs. Det går for en periode.
 5. Nå er du sikkert ferdig med medikamentregningseksamen, men vi hadde den på PC, nærmere sagt i Insperia. Vi skulle kun skrive inn det som var to streker under svaret, ikke utregningen.
 6. Jeg husker ikke nå hva spørsmålet var, men den besto av to deler, en med MCQ, og en hjemmeeksamen. Kunne velge mellom to oppgaver som vi skulle skrive om. Regner med dere får forelesninger i forbindelse med Exphil, og dermed vet litt mer hva de er ute etter. Det var veldig greit at det var knyttet opp mot sykepleiestudiet denne exphil-eksamen. På universitet må man i hvertfall ha exphil for å få bachelor...
 7. Ok. Gratulerer! Så UiS hadde økt i år igjen:) jeg kom inn der i fjor.
 8. Hva ble snittet der dere har søkt? venter spent på årets poenggrenser som blir publisert i dag.
 9. Jeg startet vinteren 2015 med generell studiekompetanse. Ferdig våren 2017. Kom inn på spl.utdanningen høsten 2017. Har mann, to barn (tenåringer) og hus- og billån. Har en 14% stilling på sykehuset, Dvs. Hver 3.helg, samt jeg kan jobbe en del ekstra. Jeg går fulltid. I perioden med praksis ble det mindre ekstravakter, men hadde satt av en del penger slik at det gikk rundt. Vi har det ikke fett, men det går rundt ? Anbefales!!
 10. Jeg skal fortsette på 2.året på sykepleien takk!
 11. Jeg er så utrolig glad for resultatet på hjemmeeksamen i exphil. Hadde veldig dårlig følelse på hvordan det hadde gått, for jeg synes temaet i seg selv er så svevende. B ble resultatet og jeg behøver aldri å ta exphil igjen, selv om jeg ser filosofene kommer tilbake i emnene fremover.
 12. Anbefaler SykepleiePluss til anatomi og fysiologi. Jo tidligere du starter, jo bedre.
 13. Hei! Nå er det sånn at de kun regner studiepoeng og ikke erfaring når man søker med generell studiekompetanse masse lykke til!
×
×
 • Create New...

Important Information

Privacy Policy